Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális a heti -1 kg?

Normális a heti -1 kg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Dec. vége óta fogyózok, szinte február végéig semmi nem ment le, vagy nagyon jelentéktelen mennyiség! 1 hónapja kezdtem el kondiba járni, minden másnap megyek, futok, itthon meg minden nap felülésezek, fenékre csinálok gyakorlatokat! A kenyeret teljesen elhagytam, a cukrot is próbálom, édesítőszerel, mézzel helyettesítek! Viszont uzsonnázni, vacsizni egyáltalán nem szoktam, mert nem vagyok éhes! Mióta ezt csinálom heti 1 kg megy le! Ez normális? Félek, hogy a kondival (futópad, szobabicikli, eliptikus, felülés) csak átdolgozom az izmokat, nem fogyok! Nekem most a fogyás fontosabb lenne, utána jöhet az erősítés!
2012. ápr. 9. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
számold a kalóriát és a szénhidrátot és ne mozogj annyit izomra, inkább csinálj kardiot..futás uszás ilyesmi
2012. ápr. 9. 11:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Azért próbálom úgy csinálni, hogy a futás legyen az edzés nagyrésze, de felüléseznem meg muszáj, mert szülés után maradt rajta felesleg rendesen!Az megy le szépen lassan, de nem vagyok egy kalóriaszámlálós tipus! Próbálok nem hízlaló dolgot enni! Zöldség, gyümi, stb...
2012. ápr. 9. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!