Cukormentes diéta fogyás?
Ugyanez a bajom, mint neked, nekem a bevitt cukor mennyiségének minimálisra csökkentése mellett még a napi 5-6 kis étkezés is segített. (előtte napi 2x ettem csak, akkor is sokat és sok cukrosat)
+ én nagyon sokat mozgok, a mozgás segít tartani a súlyt. De ezt ne úgy képzeld el, hogy futsz két kört a ház körül és akkor majd látványos lesz. Nekem 3 hónap kemény életmódváltásra volt szükségem hogy egyáltalán fogyjak fél kilót. Utána meg egyszer csak megindult a fogyás hirtelen. Gondolom idő kellett rá, hogy az inzulinszintem normálisra beálljon. Vagy nemtom.
72-ről 56 kilóra fogytam, megszűnt a hajhullásom, és lényegesen kevesebb ragyám van. De ha nem tartom a diétát, akkor hamar rosszul leszek. Hozzászokott a szervezetem ehhez. A túl cukros ételeket nem is bírom már megenni.
A mozgás pedig lelkileg is hiányzik már, ha pár nap kimarad valami miatt. Egyszerűen jól esik, de ehhez is idő kellett, hogy ne nyűgként fogjam fel, hanem élvezzem és igényeljem a sportot.
szívesen, és kitartást!
Tudod én úgy voltam vele hogy ha nem is fogyok, de legalább ne hízzak tovább, nekem az is elég. :)
Hol laksz? (privibe is írhatod ha nem akarod ide)
ha közel laknánk, személyesen is támogathatnánk egymást, ha van kedved hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!