Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Cukormentes diéta fogyás?

Cukormentes diéta fogyás?

Figyelt kérdés
2Hónapja Pcos miatt kiiktattam a cukrot teljes mértékben az étrendemből.5kg t fogytam eddig . Volt aki igy cukormentes étkezéssel fogyott? Mennyit és mennyi idö alatt ? tartósan tartani lehet a súlyt is igy ? 154/58 vagyok szeretnék még 5 kg t leadni.

2012. ápr. 11. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Ugyanez a bajom, mint neked, nekem a bevitt cukor mennyiségének minimálisra csökkentése mellett még a napi 5-6 kis étkezés is segített. (előtte napi 2x ettem csak, akkor is sokat és sok cukrosat)

+ én nagyon sokat mozgok, a mozgás segít tartani a súlyt. De ezt ne úgy képzeld el, hogy futsz két kört a ház körül és akkor majd látványos lesz. Nekem 3 hónap kemény életmódváltásra volt szükségem hogy egyáltalán fogyjak fél kilót. Utána meg egyszer csak megindult a fogyás hirtelen. Gondolom idő kellett rá, hogy az inzulinszintem normálisra beálljon. Vagy nemtom.

72-ről 56 kilóra fogytam, megszűnt a hajhullásom, és lényegesen kevesebb ragyám van. De ha nem tartom a diétát, akkor hamar rosszul leszek. Hozzászokott a szervezetem ehhez. A túl cukros ételeket nem is bírom már megenni.

A mozgás pedig lelkileg is hiányzik már, ha pár nap kimarad valami miatt. Egyszerűen jól esik, de ehhez is idő kellett, hogy ne nyűgként fogjam fel, hanem élvezzem és igényeljem a sportot.

2012. ápr. 11. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ :) Én hál égnek nem vagyok túlsúlyos de voltam már énis 80 kg felett.. soha többé nem engedem 65 fölé menni a mérleget. azóta is fogytam 56 kg vagyok jelenleg, pedig nem koplalok, cukor nincs és túl zsiros étel a tányéromon.. torna meg elég amit a kisfiam után futok:) néha ha rávisz a kedv azért tornázom :) hál isten ez az életmód és a gyógyszer segit :) köszi mégegyszer :)
2012. máj. 10. 20:26
 3/5 anonim ***** válasza:

szívesen, és kitartást!

Tudod én úgy voltam vele hogy ha nem is fogyok, de legalább ne hízzak tovább, nekem az is elég. :)

2012. máj. 11. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:
így van :) köszi a választ :) sok sikert neked is :)
2012. máj. 12. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Hol laksz? (privibe is írhatod ha nem akarod ide)

ha közel laknánk, személyesen is támogathatnánk egymást, ha van kedved hozzá. :)

2012. máj. 12. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!