így sosem leszek karcsú?
Jajj, most megmosolyogtam a kérdésed (bocsi) :-).
A kilók nem számítanak! Azt most felejtsd el! :-)
Gyönyörű a lábad! Hidd el, ha 20 évesen visszanézed a mostani képeid, mélységesen fogod bánni, hogy nem vettél fel rövidgatyót (azért vicces, hogy én papolok itt, ahhoz képest velem is ez a probléma :D). Szép, izmos lábad van, nem hájtócsa! Gyönyörű! A színe, a felépítése, minden! És nem az a fajta vagyok, aki csak magyaráz ki a fejéből. :-) Komolyan mondom! Igaz, vannak olyanok, akiknek a csontkollekciók jönnek be, vagy a vékony csajok, de vannak akiknek az átlag, sportosabb csajszik (pl. te). Szerencsésnek mondhatod magad, sokan megirigyelhetnék a lábaid.
Szóval, vegyél csak fel rövidnadrágot, és mosolyogj a világra! ;-)
óóó, fogalmad sincs mit beszélsz:) Nagyon szép lábad van, nyugodtan felvehetsz nyáron rövidnacit, ne butáskodj. Folytasd így, ahogy most cisnálod és egyre csinibb leszel, de most is az vagy!!!
(Én irigyellek rendesen, látnád az én lábaimat 160 cm és 70 kilóval...)
Szia!
Nem tudom ki vagy, így ismeretlenül lazán rávágnám hogy dagadt vagy ha az lennél. Szerintem szép formás combod van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!