Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » így sosem leszek karcsú?

így sosem leszek karcsú?

Figyelt kérdés
170 cm 69 kg 16 éves lány vagyok.Nem eszem kenyeret,tésztát,zsíros ételeket,csokit néha,ropikat sem szoktam,sok zöldség,hús,tejterméket fogyasztom.Január óta 7 kilót fogytam,ami nem sok!!! fenekem még mindig nagy,vastag comb.Elkezdtem járni aerobicra heti 2x 1 óra van,ami szerintem kevés így itthon R.Rékázok erre anyám üvöltözik,hogy ne majomkodjak :@ semmi változást nem látok magamon,azt se,hogy fogytam semmit!!! Mindjárt itt nyár,rövid nadrágba nem lehetek az biztos,pedig minden vágyam,hogy egyszer én is felvehessem,de így nem fog menni.Milyen sport lenne jó? Hétfő/Szerda aerobic este,kedd csüt.pént. görkori?? menni fog így? combom: [link] nagyon vastag :S [link] ilyen szeretnék :(
2012. ápr. 10. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Jajj, most megmosolyogtam a kérdésed (bocsi) :-).

A kilók nem számítanak! Azt most felejtsd el! :-)

Gyönyörű a lábad! Hidd el, ha 20 évesen visszanézed a mostani képeid, mélységesen fogod bánni, hogy nem vettél fel rövidgatyót (azért vicces, hogy én papolok itt, ahhoz képest velem is ez a probléma :D). Szép, izmos lábad van, nem hájtócsa! Gyönyörű! A színe, a felépítése, minden! És nem az a fajta vagyok, aki csak magyaráz ki a fejéből. :-) Komolyan mondom! Igaz, vannak olyanok, akiknek a csontkollekciók jönnek be, vagy a vékony csajok, de vannak akiknek az átlag, sportosabb csajszik (pl. te). Szerencsésnek mondhatod magad, sokan megirigyelhetnék a lábaid.

Szóval, vegyél csak fel rövidnadrágot, és mosolyogj a világra! ;-)

2012. ápr. 10. 12:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm választ,ez most nagyon jól esett! :)) tudom,hogy az ilyen láb is lehet szép,csak tudod... tini baj,hogy én vékonyat szeretnék és azt vettem fejembe.. de sportolok egy kicsit,hátha lesz még jobb is :)
2012. ápr. 10. 12:31
 3/7 csokissüti002976 ***** válasza:
Szerintem is jó lábad van. Ha érdekel, én 11 kg-t fogytam, és egyre kövérebbnek látom magam. rockandroll. :DD
2012. ápr. 10. 13:09
 4/7 anonim ***** válasza:

óóó, fogalmad sincs mit beszélsz:) Nagyon szép lábad van, nyugodtan felvehetsz nyáron rövidnacit, ne butáskodj. Folytasd így, ahogy most cisnálod és egyre csinibb leszel, de most is az vagy!!!

(Én irigyellek rendesen, látnád az én lábaimat 160 cm és 70 kilóval...)

2012. ápr. 10. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Testképzavar...
2012. ápr. 10. 13:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát én nem hiszem el,hogy jó lábam van xDDD de örülök neki,azért minden este sportolok 1 órát.Köszi válaszokat!
2012. ápr. 10. 13:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom ki vagy, így ismeretlenül lazán rávágnám hogy dagadt vagy ha az lennél. Szerintem szép formás combod van:)

2012. ápr. 12. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!