Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha oldalamat erősítem, akkor...

Ha oldalamat erősítem, akkor kevésbé leszek karcsú?

Figyelt kérdés
Most nagyon szép vékony vagyok. Ha az oldalamat erősítem úgy, hogy azon a gépen amin hiperhajlítást is szoktak csinálni oldalasan vagyok és leengedem magam majd visszahúzom, vékony maradok, vagy kicsit megvastagszik a csípőm?
2011. jan. 25. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha egy évig rendszeresen csinálod,akkor jöhet oda némi izom.

Attól,hogy egy héten 1x2x csinálod egy hónapig,sok minden nem fog változni.

2011. jan. 25. 09:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Ja amit elfelejtettem írni, hogy nem akarom, hogy megvastagodjon a csípőm, de ha kicsit feszesebb lenne az oldalam, azt nem bánnám.
2011. jan. 25. 09:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Sőt, az igazán jó az lenne, ha még karcsúbb lenne.
2011. jan. 25. 09:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha karcsúbb akarsz lenni,akkor nem oldalsó hiperhajlítás kell,hanem diéta meg valami aerob esetleg kardió edzés.

Ezektől csökken a testzsír és így karcsúbb leszel.

2011. jan. 25. 10:34
 5/8 A kérdező kommentje:
De akkor az oldalas hiperhajlítás vastagít? Akkor miért csinálja a többi lány? Nyilván nem akarnak vastagabbak lenni.
2011. jan. 25. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért csinálják?:)

A combtávolító gépet is használják nagy buzgalommal és az ég világon semmit nem ér.

2011. jan. 25. 12:09
 7/8 A kérdező kommentje:

A combjukból leadnak zsírt, de attól még nem lesz feszes, edzeni is kell, hogy kidomborodjanak az izmok és szép legyen.

Nem?

2011. jan. 25. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha rendszeresen elfárasztod magad a gyakorlat közben, akkor igen, az hosszú távon növeli az oldalizmot. Viszont ha nem fárasztod el az izmot, akkor vastagodás nélkül erősödik, feszesedik, nő az izomtónus, ami viszont kifejezetten előnyös. Tehát amit tenned kell, hogy sokszor csinálsz a gyakorlatból keveset, messze attól a maximális ismétlésszámtól, amit maximálisan végre tudsz hajtani.
2011. jan. 25. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!