Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A karcsú nő 9 titka ez valós...

A karcsú nő 9 titka ez valós szerintetek?

Figyelt kérdés
[link]

2012. márc. 15. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

F@szság...

Csomó karcsú nő zabál mint a hülye, azt 50 kg vasággyal együtt, és nem mozog semmit...

Nem magam védelmében, de sosem eszek pluszban kenyeret főtt kajához, zsíros kajákat mindig is utáltam, ahogy az olajos halat is.

Igen, számolom a kalóriákat, nem becsülöm alá, mert mindent pontosan ìrok (hétvégén nem, mert akkor többnyire a szülőknél, nagyszülőknél eszünk, de a lényeg nem ez). 165/65 vagyok, nem tudok ez alá menni.

Bevásárlás meg leginkább pénztárca-, nem pedig testalkatfüggő sajnos, ezt a mai helyzetben talán beláthatja mindenki.

(Jó, nem lelem örömömet, mikor elromlik a lift a panelban, ahol lakunk, és a 7.re kell feljönni a kezemben szatyrokkal meg a 13 kilós lányommal...de jogsim sincs amúgy.Biciklizni szeretek, de lehetőségem csak a szobai változatra van.)

2012. márc. 15. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Ja, de azért kiegészítem a félreértések elkerülése érdekében, egyet értek, a tudatos, mértékletes, minőségi táplálkozás, és a mozgás alapfeltétele az egészséges életnek.

De a cikk ahogy meg van írva, az úgy sz@r, ahogy van.

2012. márc. 15. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:

hülyeség.

Én 160cm/ 55 kg vagyok. Minden eszek.Imádom a fűszeres,jó kajákat.Bármikor elmegyek és veszek hamburgertől kezdve a pizzáig.Reggelire simán megeszek 3 nagy szelet vajas-mézes kenyeret.Sosem számolom a kalóriát,és naponta 1 vagy másfél liter colát is iszok..(a kedvenc italom)Sportolni sem nagyon sportolok.Jobban mondva nem rendszeresen.A nővéremet aki 1 évvel idősebb nálam elszoktam menni uszodába,és néha az edzőterembe.De ennyi.Utálok mozogni.Vásárolni sem tudatosan vásárolok.Azt veszem meg amit megkívánok,és amire van pénzem.Csokit mindig veszek.

Mégsem hízok.(anyán genetikailag ugyanolyan mint én.Vékony)

A nővérem épp az ellenkezője.Rendszeresen sportol.Úszni jár,konditerembe jár,és fallabdázik.Nem nassol,és keveset eszik.Sose vesz utcán kaját,mert szerinte már a szagok is hizlaltatják.Mint a nyúl rengeteg zöldséget eszik.Nassolásként sárgarépát rágcsál.Mégis 162cm és 75 kg.A nővérem genetikailag olyan mint apu.Alig eszik valamit mégsem tud fogyni..Szóval sokszor a genetikai is közre játszik,hogy vékonyak vagy soványak vagyunk..

22/L

2012. márc. 16. 00:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 165 cm vagyok és 43 kg, és szinte egész nap eszem. Már vagy 5 éve ennyi vagyok, pontosabban 42 kg, az elmúlt 1 évben sikerült egy kilót híznom. Nem sportolok semmit, vagyis 2 hónapja egy héten egyszer (1,5 óra) floorball, mert egyetemen kötelező ugye 2 félév tesi. 20/L
2012. márc. 16. 01:40
 5/8 anonim ***** válasza:
A hízáshoz és a fogyáshoz is minőségi kaja kell, + mozgás csak az arányok mások
2012. márc. 16. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:

A mértékletesség is ott volt, de azért minőségi kajából nehezebb mondjuk napi 3000 kcalt megenni, mint szemétből.

Heti 3-4x 40 perc aerob mozgás meg elég ahhoz (megfelelő mennyiségű kcal bevitel mellett), hogy ne tunyuljon el az ember...

2012. márc. 16. 10:17
 7/8 *gin* ***** válasza:

a karcsú nő nem számol kalóriát, lol :D

mármint aki igazán karcsú és semmitől sem hízik, az elhiszem, hogy nem számol... de aki karcsú akar lenni, annak nagyon is ajánlatos, vagy ha már ennyire lusta, akkor írjon magának 1-2 heti étrendet - hogyan? - ja, kalóriaszámolással, mert a random belökök egy barnakenyeret light sajttal (mert ugye az nem hizlal) nem visz túl messzire.

2012. márc. 16. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki volt az, aki lepontozott, de sose legyen nagyobb öröme az életében ;-P

1.

2012. márc. 16. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!