Beindult a fogyás?
15L 165cm 71kg.
nem rég kezdtem el "fogyózni" 75kg-ról ment le egy hónap alatt 4kg. Pedig majdnem ugyan annyit eszek csak a vacsorát változtattam meg, meg elkezdtem futni és azt sem minden nap, csak ha épp van időm. És őszintén nem táplálkozok valami egészségesen.ez így normális hogy igy beindult a fogyás? esetleg tudtok egészséges recepteket küldeni ebédre (zöldséges bármit) meg bármi tippet ami még jó lenne? előre is köszönöm.:)
Hát nézd. Ha eddig vacsira egy hatalmas tál pacalpörköltet/töltöttkáposztát/tejfölös-sajtos tésztát ettél (600-900 kcal) este 9 órakor és helyette most pl. túrót, kefirt, párolt husit + zöldséget vagy gyümiket eszel 7 óra előtt (pl. 150-200 kcal) persze hogy fogysz. Attól függ mikor ettél, és mennyit vacsira.
Heti 2-3szori sport épp elég a fogyáshoz, nem kell minden nap.
itt vannak fogyis receptek.
1. lehet csak víz + székletveszteség van, de szerintem az is meg zsír is ment le.
2. ahhoz hogy biztosan tudjuk hogy zsír vesztettél, kellene tudnunk:
- mit ettél vacsira és most mit eszel? Este mikor eszed meg?
- mit jelent a nem túl egészséges táplálkozás? mert pl. van olyan ismerősöm aki napi 2szer mekizik... nálad is ennyire durva, vagy pl. csak egy kis édességet értesz rajta? emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!