Ezzel a 2 nappal kompenzálhatom a tegnapi túlevésemet?
Tegnap elhagyott az önkontrollom , vagy lehet hogy inkább ki voltam éhezve a "bűnös " dolgokra , ettem csokit is ,meg fehér kenyeret is . Rémesen éreztem magam . Pedig nem szoktam ilyet csinálni , csak az a baj, hogy éppen a "nehéz napok" előtt állok , és ilyenkor nagyon kíván mindent a szervezetem , és folyton éhes vagyok . Ez normális?
Ma zöldségeken kívül mást nem nagyon ettem reggel is paradicsommal ,paprikával , és uborkával kezdtem a napot . ebédre főtt répa, szintén uborkával , ehhez jött még 2 falatnyi párolt csirkemell , napközben ettem még puffasztott rizst , és 2 bögre kávét . Tegnap pedig annyira elszégyelltem magam , hogy bevettem 4 db szűzteakapszulát . Tudom nem volt a legjobb ötlet , de nincs bajom ,csak megy a hasam . Holnap még visszafogom magam , 1 salátalevelekből , paradicsomból, uborkából és paprikából állósalátát fokok enni , öntet nélkül ezen kívül mást nem . Ma 1 órát aerobikozom , holnap futok 50 percet , sétálok 30at . Ezzel le tudom adni amit esetleg fölszedtem a nagy zabálással ? Utána sem ennék sokat max egy kicsivel többet , mint a saláta ,folytatnám az eddigi értendem.
Oké, egyszer ettél fehérkenyeret és csokit, attól a világ még világ.
Ettől függetlenül a tápanyagokat minden nap be kell vinni a szervezetbe. Szóval holnap tessék leülni és 5x kevesebbet enni. Legyen benne zöldség, gyümölcs, hús és egy kis szénhidrát is.
A tegnapi naptól nem fogsz hízni, hacsak nem 1kg kenyeret meg 1 karton csokit ettél meg.
Tessék rendszeresen (pl. hetetne 1x) 1-2 kocka étcsoki megenni, ez egészséges is, és az édesség utáni vágyad is kielégíted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!