Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet így fogyózni?

Hogy lehet így fogyózni?

Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy lefogyok, mondtam a családnak, hogy ne vegyenek annyi finomságot, vagy ha vesznek is, dugják el előlem és ne előttem egyék. De mintha nem is mondtam volna semmit, még meg is kínálnak vele, így persze, hogy elcsábulok. Tudom, több akaraterő kéne, de így mégis hogy lehet, hogy előttem vannak a finomabbnál finomabb kaják!?
2012. ápr. 8. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívj össze mindenkit is mond el újra, határozottan, hogy szeretnéd, ha támogatnának. Ha ez sem segít, akkor igen, nagyobb akaraterő...
2012. ápr. 8. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Igazad van,akaraterő kéne.

Fogyózni pedig nem feltétlenül úgy kell,hogy megvonod magadtól azt,ami amúgy jól esik.

Állíts össze magadnak saját étrendet,ha megoldható. Nyilván azért kínálnak meg vele,mert jó fejek,gondolj bele,ha nem adnának a finomságokból,lehet,hogy rosszabbul esne. Csinálj saját étrendet,válassz egy sportot mellé,amit örömmel űzöl,és tűzd ki magad elé a célt,hogy márpedig Te igenis eléred azt a testet,amilyet szeretnél magadnak! Hajrá! :)

2012. ápr. 8. 19:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Anno én is próbáltam beszélni a családommal. Jól esett volna, ha mondjuk átszokunk a tk. kenyérre, durumtésztára stb. Nem csak azért, mert nekem a fogyás szempontjából jobb lett volna, egészségesebb is. De a szüleim ragaszkodtak a megszokott dolgokhoz. A rágcsálnivalókat már nem is mondtam nekik, mert hiába lett volna.

Sokáig szenvedtem, hullámvölgyeztem. Mire az akaraterő megjött, lusta voltam mozogni. 2 hete azonban megadatott minden, ami kell: akaraterő és kedv is. Így azóta egészségesen étkezem és rendszeresen mozgok.

Néha én is érzem, hogy el fogok csábulni, ilyenkor gyorsan kimegyek fogat mosni. Jó alaposan megmosom a fogam, használok szájvizet is, ilyenkor bármilyen finomságról legyen szó, nem eszek. :D

16/L

2012. ápr. 8. 21:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha csokit kapsz, add oda tesódnak/rokonnak/barátnőnek.

Próbáld meg kikerülni a finomságokat... :/ tudom nehéz, én is végigcsináltam. Hajrá, szurkolok! Legyél erős :)

2012. ápr. 9. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!