Mit csináljak? (lent)
162 cm
81ről lementem 63ra
sajna felment 68ra
és 55 szeretnék lenni de már jó úton vagyok..csak ugye mint mondottam volt az előbb ...:S de tényleg le fogom szarni..tegnap betartottam :) amúgy mikor kövér voltam akkor azért piszkáltak..
Engem is cseszegetnek ez miatt. Anyám pl itthon közölte hogy tuti nem vagyok normális és meg kell engem nézetni. Kérdem én, hogy miért? Mert nem 40 évesen akarok rádöbbenni hogy basszus ráncos vagyok, dagadt vagyok és ha 20 éves koromtól odafigyeltem volna egyes dolgokra most jobb lenne a tükör előtt?
Ezért ne érdekeljen téged. Engem sem érdekel. Én úgy csinálom hogy nem beszélek róla, nem hangoztatom. Ha valamit nem akarok megenni mert egészségtelen, akkor illedelmesen visszautasítom hogy énmár ettem, vagy ezt nem szeretem vagy valami.
Ha elmegyek futni csak szimlán elmegyek, és a szobámban edzek utána sunyiban. vagy akkor amikor nem zaklatnak.
Ne hagyd hogy befolyásoljanak. javarészt a suliban szerintem irigységből mondják, félnek hogy jobb alakod lesz mint másoknak. Sz.ál rájuk. Ha kövér lennél azért szekálnának. Meg eleve, tedd már fel a kérdést, hogy "kinek mi köze ahhoz hogy mit csinálsz?" a szüleidnek esetleg de a suliba nehogy már számon kérjenek. Mi közük hozzá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!