Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » ötletek szakdogámhoz? Mi...

ötletek szakdogámhoz? Mi legyen a címe?

Figyelt kérdés

a túlsúlyos gyerekekről írtam, ezek okáról, hogy mi lehet a megoldás.14-18éves korosztályról. vmi frappáns cím kéne, de még nem jött az ihlet. valakinek vmi? :)

20/L

2012. ápr. 3. 09:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ez így van ahogy az utolsó írta.
2012. ápr. 5. 11:23
 12/20 A kérdező kommentje:
hát oké, de akkor ennyi erővel szarjam le h h néz ki formailag stb mer csak 3ember nézi meg... de annak a 3ember vélemény számt, és ha egy jó cím, jó külalak,jó tartalom..akkor az az 5ös nem?
2012. ápr. 5. 13:12
 13/20 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott pár cím

-A gyermek túlsúly okainak vizsgálata a 14-18 éves korosztály körében

-Az elhízás problémájának vizsgálata a 14-18 éves korosztály körében

- Elhízott kamaszok alcím: a 14-18 éves korosztály túlsúly problémáinak vizsgálata

De amúgy tényleg igazuk van a többieknek hogy ez tudományos munka, nem feltétel a túl frappáns figyelem felkeltő cím. És nem azt mondják hogy ne igényesen írd meg a legjobb tudásoddal hanem igazából kb 2 embernek kell hogy tetszen. Ha azoknak nem jön be akár formailag vagy tartalmilag vagy csak egyszerűen nem jön be ( mert el kell ismerni van olyan tanár akinek csak azért nem tetszik egy téma mert ő másként látja és akkor már az nem is jó, vagy rossz napja van)akkor ez van.

2012. ápr. 5. 14:57
 14/20 anonim ***** válasza:

Az utolsó kommentedre a válaszom pedig:

Gondolom a formázási adatok az adott. Tehát ha az megvan az alap, ha nincs meg akkor már eleve rossz jegy lesz akár elégtelen. A helyesírás is nagyon fontos. A legfontosabb a tartalma hogy logikus e, stilisztikailag milyen , felépítése stb..

A cím az csak egy ráadás, ne görcsölj rá. Ha jó a doga a cím nem húzza le, de ha nem az igazi akkor egy jó cím nem javítja fel.

2012. ápr. 5. 15:01
 15/20 A kérdező kommentje:
az utolsó tetszik:) persze tudom meg értem is h mit akartok ezzel mondani.. de egy ütős cím már félsiker..szerintem:)ha nem is fél...:D
2012. ápr. 5. 15:14
 16/20 A kérdező kommentje:

és ha mér ilyen kedvesek vagytok és segítetek ötletekkel, akkor lehetne még egy kérésem??:$

másik témához valami ötlet a címhez? a téma az önmegvalósítás, ugyan úgy a fiatalok a korosztály

2012. ápr. 5. 15:17
 17/20 anonim ***** válasza:
írj még valamit mert ez kevés
2012. ápr. 5. 15:24
 18/20 A kérdező kommentje:
hát h megvan e a lehetősége arra a mai fiataloknak, hogy elérjék a személyiségük és a az életvitelük csúcsát, a reaálisan elképzelt álmaikat...ezeknek a buktatóiról szól..mint pl: társadamlmi háttér, családiháttér stb...
2012. ápr. 5. 15:29
 19/20 anonim válasza:
Szakdolgozatnál nincs olyan hogy a frappáns cím fél siker. Hidd el nekem, én is most védtem pár hete. A lényeg, hogy arról írj, ami a cím. De a tartalmat fogják nézni. Én azt mondanám, a logikus felépítés az, ami fél siker. A címbe fog segíteni a konzulens, és akkor tuti tetszeni is fog neki.
2012. ápr. 5. 16:24
 20/20 A kérdező kommentje:

nem tudom, h új hozzászoló vagy, vagy esetleg aki már írt... még mindig azt mondom h sztem jó ha ötletes a cím:) szóval ha vmi eszetekbe jut szívesen várom..főleg a második témában amit írtam: önmegvalósítás

Konzulesem sem tudott nagyon segíteni..tegnap kérdeztem -.-'

2012. ápr. 5. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!