ötletek szakdogámhoz? Mi legyen a címe?
a túlsúlyos gyerekekről írtam, ezek okáról, hogy mi lehet a megoldás.14-18éves korosztályról. vmi frappáns cím kéne, de még nem jött az ihlet. valakinek vmi? :)
20/L
A tinivilág súlyos problémája
A tinédzserek súlyproblémái
Túlsúlyban a fiatalok
Nekem ezek jutottak eszembe. De azt ugye tudod, hogy rossz kategóriát választottál ehhez a kérdéshez?
őő lehetséges. nem olvastam el az összeset, olyan h szakdoga kat. meg tuti nincs :) végülis a súllyal kapcsolatos mint a fogyikúrák :)
Köszi az ötleteket!
Nekünk beszéltek a helyes cím választásról is. Az a lényeg hogy bekell határolni a témát.
Én más témában fogok tippeket adni és rájössz hogy mit mondok.
Pl
1, A romák helyzete- ez nem jó, mert nagyon tág a témakör
2, A magyarországi romák helyzete- na ez még mindig tág
3, A baranyai romák helyzete- na itt már elhelyeztem térben is de kell hozzá idő is.
4, A baranyai romák helyzetének vizsgálata 2000- 2005 között. Na ez a helyes.
Miért kellene felkeltenie az érdeklődést? Ez szakdoga, tudományos munka, nem az a célja, hogy felkeltse sok ember érdeklődését, hanem hogy megmutasd egy adott témában a nagyon alapos felkészültségedet, utánajárásodat, ilyesmi. Nem fogja csak kb 3 ember elolvasni, Te, a konzulens és az opponens ha van.
Ha TDK lenne, más a helyzet, ott kell inkább érdekesnek, figyelemfelkeltőnek lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!