Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » ötletek szakdogámhoz? Mi...

ötletek szakdogámhoz? Mi legyen a címe?

Figyelt kérdés

a túlsúlyos gyerekekről írtam, ezek okáról, hogy mi lehet a megoldás.14-18éves korosztályról. vmi frappáns cím kéne, de még nem jött az ihlet. valakinek vmi? :)

20/L

2012. ápr. 3. 09:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
hova jársz suliba?
2012. ápr. 3. 10:33
 2/20 A kérdező kommentje:
atalanta miért?
2012. ápr. 3. 10:41
 3/20 anonim válasza:
Nálunk ez nem is így működik. Nem megírod és címet adsz, hanem megbeszéled a címet és arról írsz. Menj a konzulensedhez majd ő segít. Vagy nem tudom, ott ilyen sincs? Valaki olyan tanár aki segít(ett) ebben?
2012. ápr. 3. 13:09
 4/20 anonim válasza:
Amúgy: A túlsúly problémája a fiatalkorúaknál vagy csak simán Túlsúlyos fiatalok. De ezt tényleg tanártól kellene megkérdezned.
2012. ápr. 3. 13:11
 5/20 A kérdező kommentje:
de elvileg ugy kéne lennie h előbb a cím aztán a szöveg:) de nálunk a téma megvolt..és gondoltam majd a végén adok vmi frappáns címet... holnap beszélek a konzulensemmel, gondoltam előállok én vmi ötlettel..csak nincs semmi :( de azért köszi a válaszokat :)
2012. ápr. 3. 13:30
 6/20 anonim ***** válasza:

A tinivilág súlyos problémája

A tinédzserek súlyproblémái

Túlsúlyban a fiatalok

Nekem ezek jutottak eszembe. De azt ugye tudod, hogy rossz kategóriát választottál ehhez a kérdéshez?

2012. ápr. 3. 14:26
 7/20 A kérdező kommentje:

őő lehetséges. nem olvastam el az összeset, olyan h szakdoga kat. meg tuti nincs :) végülis a súllyal kapcsolatos mint a fogyikúrák :)

Köszi az ötleteket!

2012. ápr. 3. 14:28
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekünk beszéltek a helyes cím választásról is. Az a lényeg hogy bekell határolni a témát.

Én más témában fogok tippeket adni és rájössz hogy mit mondok.

Pl

1, A romák helyzete- ez nem jó, mert nagyon tág a témakör

2, A magyarországi romák helyzete- na ez még mindig tág

3, A baranyai romák helyzete- na itt már elhelyeztem térben is de kell hozzá idő is.

4, A baranyai romák helyzetének vizsgálata 2000- 2005 között. Na ez a helyes.

2012. ápr. 4. 11:38
 9/20 A kérdező kommentje:
értem..csak ez igy olyan uncsi nem?:D nem kelti fel az érdeklődését senkinek sem...
2012. ápr. 4. 13:16
 10/20 anonim válasza:

Miért kellene felkeltenie az érdeklődést? Ez szakdoga, tudományos munka, nem az a célja, hogy felkeltse sok ember érdeklődését, hanem hogy megmutasd egy adott témában a nagyon alapos felkészültségedet, utánajárásodat, ilyesmi. Nem fogja csak kb 3 ember elolvasni, Te, a konzulens és az opponens ha van.

Ha TDK lenne, más a helyzet, ott kell inkább érdekesnek, figyelemfelkeltőnek lennie.

2012. ápr. 5. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!