Két hónap alatt 20 kg fogyást milyen diétával?
Figyelt kérdés
98 kg-ról indulok (160 cm magas vagyok).
Milyen diétával kezdjek neki?
2012. ápr. 1. 11:28
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj,hogy ezt írom,de két hónap alatt nem fogsz 20 kilót fogyni úgy,hogy valamilyen szinten ne menjen az egészséged rovására.Én ugyanennyi idő alatt fogytam húsz kilót úgy,hogy jóformán a világon semmit nem ettem,betegség miatt.Senkinek nem kívánom,az egészségügyi következményei miatt sem.Kicsit több időt kellene hagynod neki.
2/4 anonim válasza:
Nem szeretnélek kiábrándítani, de ez a cél esélytelen és ha sikerülne is valamilyen általam nem ismert extrém diétával, nagyon sok kárt okoznál vele a szervezetednek, ezért én lebeszélnének erről a tervedről.
A heti egészséges fogyás mértéke maximum 0,5 - 1,0 kg.
Ezzel az értékkel számolva 2 hónap alatt 4 - 8 kg leadása lehetséges egészséges (étrendre odafigyelés + sok kardió edzés) módon. :)
3/4 anonim válasza:
Szerintem is esélytelen!!!!!! ÉN is 98kilóval kezdtem a fogyókúrám TAVALY január 1.-én, és most vagyok 70 kg (178cm magas) Több mint egy év alatt fogytam 28 kilót. 2 hónap alatt olyan löttyed, csúnya lesz a bőröd hogy a plasztikai sebészen kivül senki nem segíthet rajtad. Az én bőröm hál istennek szép feszes maradt ennyi fogyástól is, mert sokat edzettem, és rengeteg vizet ittam.
4/4 anonim válasza:
Tök mindegy, úgyis visszahízol 25-öt.
Akkor kezdj bele, ha képes vagy felfogni, hogy ennyit 1 év alatt lehet normálisan leadni.
Eddig nem volt sürgős? Vagy 2 hónap alatt szedtél fel 30 kilót? Nem hiszem. (Ha mégis, akkor irány a doki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!