Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne jó alakom?...

Hogyan lehetne jó alakom? mijen diéta, mijen edzés segithet?

Figyelt kérdés
15éves vagyok,170magas 61kg,nem hangzik nagy sújfeleslegnek,de nemvagyok megelégedve az alakommal,a hasamról és a combomról,fenékről kellene fogynom,több diétát is kipróbáltam(atkins,90napos...),(volt amit abbahagytam,mert nem jött meg a havim)lefogytam 2-3 kg-t,aztán visszahiztam....
2008. ápr. 15. 12:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A diéták ezzel járnak,és ilyen fiatal korban szigorúan tilos diétázni.Összezavarja a szervezeted.Inkább egyél rendesen,naponta 3*friss zöldséget gyümölcsöt nyersen,és sportolj.Ha van rá lehetőséged ússz,jót tesz az egésznapos görnyedés után a gerincnek.Vagy járj el fitnessz terembe,de semmi képpen se fogyózz.
2008. ápr. 17. 07:45
 2/4 anonim válasza:

nekem is ilyen adotságom van.

AMIKOR MÉG HETENTE 2-SZER 45PERCET MOZOGTAM AKTÍVAN TÖK JÓ ALAKOM VOLT MOST HOGY ABBAHAGYTAM ELKEZTEM HÍZNI.

bÁRMILYEN MOZTÁS JÓ. Ha fitnesterembe mész akkor rendszeres edzés után és lehetőleg teljes kiörlésü péksütik, kenyerewk fogyasztásával le fog menni a felesleg.

Bármit ehetsz de az a lényeg hogy egészségesen és 6 után ne. max gyümölcsöt vagy zöldséget nyersen.

2008. ápr. 17. 17:24
 3/4 anonim válasza:
tanulj meg írni,és egyből jó alakod lesz.
2010. márc. 24. 20:13
 4/4 Korántsem válasza:

Nem diétázni kell hanem kardiózni. Ha minimum heti 4szer egy órát futsz, hamar nagy változást tudsz elérni, és még az állóképességed is javulni fog, aminek nagy hasznát fogod venni.

(Ha szép alakot szeretnél ha van lehetőséged rá kezd el kajakozni, fölös zsír sem lesz rajtad, és nagy válaid is lesznek. 15 évesen még nem késő)

aug. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!