Rubint Réka fenék tornái mennyire hatásosak?
Heti 3x-4x futok 40 percet+heti 4x Rubint Rékára tornázom(Add önmagad,20 perces fenék torna),meg diétázom is,igaz nem a legtökéletesebben,de nem eszem édességet,meg szemeteket.Kb.1 hete csinálom,de már látom a változást:)
Ha így folytatom,nyárra le tudok fogyni?Szép,kerek,feszes feneket szeretnék.
Nagyon jók! Én az első terhességem után csak a 20 perces blokkokat csináltam (2009-es dvd-ről) mert arra volt időm a pár hónapos gyerek mellett. Egy nap has, egy nap fenék-csípő és esetleg 1 pihi. Így is 1 centit lett kisebb a combom akkor (írtam), persze étkezés odafigyeléssel, ami nem volt 100%-os.
Nekem hatásos volt, és most is, 2 gyerkőc után. Pláne futással kombinálni! Nyárra szép popsid lesz, ha keményen edzel!
átmozgat valamilyen szinten,némi kalóriát is eléget,tehát teszel az egészségedért,de ha olyan popó a cél,mint amilyen az övé,akkor az nem fog összejönni a videóival.
ő 90-100 kilóval guggol konditeremben,attól olyan a popója,nem a tornáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!