Másnak is ilyen nehezen ment? Később menni fog? Nektek mennyi idő után sikerült? (Rubint Réka 20 perces fenék-csípő blokkja)
A rekat en nem birtam..es nem is fogyam tole talan azert mert nem is hittem benne . Inkabb csinald a Cindy Crawford videokat!!! Nekem tokeletesen bevalt 5 honapig csinaltam 8 kg-ment le..De en nem csinaltm olyan borzalmas dietat mellette. En nagyon szerettem jo kis torna volt mindennapra. A nagynenem is erre tornazott meg fiatalabb koraban es tokeletes volt ..ezert valasztottam en is a cindy-t mert elo pelda volt a nagynenem (25 eves volt akkor)hogy neki sikerult vele..es meg utana se hagyta abba mert kesobb mar elvezte csinalni...es ez velem is igy volt...
Majd mingyart kuldom a linket.
Legyszy ne nezz le a helyesirasi hibaim mitt..de mar nem hasznalom lassan 1.5 eve a nyelvet legalabb is az irast...
Mindjart nem mingyart xd
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszi a válaszokat!
Utolsó: Igen, arra gondolok! Nagyon gyilkos! Mondjuk én a felsőtestet még nem csinálom csak a többi hármat! A combnál már 15 perc után lihegek és csak fáradt tempóban tudom folytatni, a fenék résszel meg úgy vagyok ahogy te! Nah de nem is várok csodát így 1,5 hét után! :D Neked mik az eredményeid? Mióta csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!