30 perc testmozgás?
Kolompár Achillesz
és mi?
igen mert a tested csak akkor hasznal fel energiat ha 30 percet futottal szoval ha amugy sprintelo vagy es 10 perc alatt lefutsz 5km t akkor elhizott szumobirkozol leszel mert csak 10 percet futottal jah es a szervezetedakkor sem hasznal fel energiat amikor felkelsz vagy lefekszel vagy megfesulkozol CSAK ES KIZAROLAG HA KIB...OTT PERCRE PONTOSAN ATLEPTED A FEL ORAT!!!
MENJEN A ....BA AZ OSSZES HULYE ALLAT AKI JON AZ OKOS DUMAJAVAL ES ONTjA A SZOnoklATAT AMIT VALSZEG o IS CSAk AZ ALAPJAN MOND AMIT ITT OLVASOTT!!!
Es csodalkozzunk azon h mennyi az anorexias mert ha nem a kib...ott csirket eszed salataval es sovany tuoval minden egyes nap akkor el vagy cseszve es ertelmetlen a dietad
Szoval most h kibeszeltem magambol a problemamt a sok g.cis emberrol akik inkabb fognak be a pofajukat es tunnenek el a francba. IGEN VAN ERTELME 30 PERC TESTMOZGASNAK! MEG 20 PERCNEK IS ES MIT NE MONDJAK MEG 5 PERCNEK IS!!!
30 percnek is van értelme hidd el! :)
Én pl. tavaly nyáron 30 perc kocogással kezdtem és már 1 hét után volt eredménye, pedig első héten csak 30 percet kocogtam 4x vagy 5x.
Szerintem te most csak megerősítésre vársz, hiszen, aki egy kicsit is tud logikusan gondolkozni, az tudja, hogy igenis van értelme 30 perc aktív testmozgásnak is, hiszen a kalóriák akkor is égnek.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!