Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ennyire lóg a hasam van...

Ha ennyire lóg a hasam van esély, hogy visszamegy rendesen?

Figyelt kérdés

Eléggé elhíztam, de a hasam nagyon gáz, iszonyatosan lóg.

Szerintetek van esély arra, hogy rendszeres mozgás és lassú fogyás mellett teljesen visszahúzódjon a bőr?

[link]

2012. márc. 29. 05:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Erre én is kíváncsi vagyok, császármetszés után hasonló a hasam.
2012. márc. 29. 07:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
aha, szikével. Szerintem hiába leszel izmos, lógni fog a bőr, nagyon megnyúlt. Kolléganőm 40 felett szült, nem is volt elhízva, neki konkrétan nem ment vissza a bőre. Még ennél is csúnyább kötényhasa van.
2012. márc. 29. 07:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy visszahúzódik, de akkor tényleg nagyon fokozatosan, lassan kellene lefogynod. Plusz feszesítheted közben a bőrt (hideg zuhany, masszázs).
2012. márc. 29. 07:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen már csak plasztikai műtéttel lehet segíteni.
2012. márc. 29. 07:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez attól is függ, hogy hány éves vagy és hogy szültél-e.

Ha még a húszas éveid elején jársz és nem szültél, akkor van esély rá, hogy visszahúzódik. De akkor már is kezdj neki a fogyókúrádnak. És persze függ a bőr minőségétől is, ez majd menet közben derül ki igazán, hogy milyen "fából faragtak"

2012. márc. 29. 17:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Még mielőtt csalódás ér,én megmondom már most,hogy nem fog visszamenni.Sőt,ha fogysz valószinüleg még rosszabb is lesz,sajnos ez az igazság.Ezt azért irom le,hogy ne dobd ki az ablakon a pénzt csodakrémekre,meg mindenféle anyámkinjára amik csodát igérnek.Inkább azt a pénzt tedd félre műtétre,de ha jól tudom bizonyos esetekben támogatja a tb a kötényhas mütétet.
2012. márc. 31. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, sajnos én is ettől féltem, hogy semmi remény arra, hogy visszamenjen. Igaz még nem szültem, de már 31 vagyok, úgyhogy sejtettem, hogy gond lesz. Kezdek spórolni:(
2012. ápr. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!