Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van rá, hogy egy férfi a volt feleségéhez visszamegy? Sajnálatból, megszokásból?
Nem én vagyok a feleség, én a férfinek az új kapcsolata vagyok :) ismerkedünk, randizgatunk.
külön élnek, sőt a csaj együtt él valakivel, aki a kedvesem haverja ráadásul.
Azt mondta párom, hogy sokat veszekedtek, és már csak barátként, vagy testvérként éltek egymás mellett
a nőnek nem lehet gyereke,
meg a csajt a párom szülei nem bírták,
meg folyton féltékenykedik a nő most is, pedig van élettársa, meg folyton hivogatja páromat, meg sajnáltatja magát a Kati, de páromat ez idegesiti
Kata 32 éves én meg 24 :) ...
meg a Kata megsértődött, mert a párja azóta csinált msn t magának, amióta én vagyok, sőt előfizetése is azért lett egy oldalra, csakhogy írni tudjon nekem, mikor még csak ismerkedtünk.
A Katit nem is vette fel msn re, nem is akarja ezt elmondta neki.
mindig napjában kétszer háromszor hív a párom, néha még munka közben is, volt olyan h csomót vezetett egész nap munka után, és velem volt utána, és két órát aludt aztán mehetett is dolgozni megint.
még a haverjainak is bemutatott :)
és azt mondta olyan mintha régóta ismerne engem, nagyon sok közös vonásunk van, mait utólag tudtunk meg...
nameg mondta ha egyszer kimenne dolgozni külföldre, akkor élnék e vele ott
ez sokat jelenthet????
ma 01:41
Úgy látom, dívik a magadfajták között ez a "téged minősít" maszlag.
Az a baj, hogy ez szélmalomharc, mert annyira segghülye vagy, hogy tényleg nem fogod fel, miért gond az, ha valaki 24 évesen egy efféle problémát
ad1: képtelen megoldani, avagy legalábbis megpróbálni megoldani
ad2: képtelen pl. a barátaitól (nincsenek?) megkérdeni, ahelyett, hogy itt picsog
Miért hiszed, hogy jogod van kapcsolathoz, hogy jogod van egyeltalán az élethez? De ugye, azért boltba egyedül jársz, s pelenkázni sem kell már?
Jézusom, könyörgöm, ugorj ki az ablakon, s eggyel kevesebb retardált lesz!
ki mnodta hogy probléma? én mnident megbeszélek vele, de mivel még nem rég óta ismerem, és nem voltam ilyen helyzetben, csak arra voltam kiváncsi, mások véleménye szerint mennyi esély lehet rá, hogy valaki csak megszokásból, szerelem nélkül megy vissza a párjához, vagy sajnálatból....
de már bánom hogy megkérdeztem, itt tényleg csak primitiv emberek vannak, nem tudom minek ez az oldal, ha már kérdezni sem lehet, és normálisan válaszolni sem tudnak. sokan unatkoznak látom
A férfi mindig oda megy ahova akar!!! Ez tuti.
Hogy kinek hazudik éppen az már másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!