Chrystyna kérdése:
Hogyan tudnám magamba verni az önbizalmat?
Figyelt kérdés
62 kg vagyok .. 21 éves... nem vészesen ronda ... de valahol úgy érzem magam a tükörben hogy mindjárt szétöröm a tükröt .. utálom ... nagynak tartom a fenekem és nem formásnak a böröm meg valamiért nem tetszik fehér.. mit tegyek?2012. márc. 27. 09:16
1/4 anonim válasza:
Neked fejben kellene rendet teremtened. Talán próbáld megfejteni, hogy mivel érdemelted ki, hogy ennyire utálod önmagad.
És ha te utálod önmagad, akkor más miért szeressen?
2/4 anonim válasza:
Fogadd el önmagadat olyannak,amilyen vagy.Ne nézegesd sokat magadat a tükörben és ne akarjál olyanokra hasonlitani, akikre nem lehet!
3/4 anonim válasza:
62 kilóval akkor lehetnél túlsúlyos, nagyseggű, ha ehhez mondjuk 130 centi magas vagy:))
Tényleg fejben dől el. Én jónéhány kilóval vagyok több nálad (titkos infó:P), viszont voltam nagyon-nagyon elhízott is, úgyhogy ma már tudom értékelni a kissé kerekded, de formás alakomat. Neked is reálisan kéne látnod magad. Kérdezz meg valakit, aki szeret téged, hogy milyennek lát, nagy lesz ám a különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!