A fogyás az ad önbizalmat?
Figyelt kérdés
2010. dec. 10. 19:37
1/8 anonim válasza:
H túlsúlyos vagy, akkor szerintem igen. De azért azt ne gondold, hogy teljesen megváltozik az életed csak ettől.
2/8 anonim válasza:
Nagyon sok előnye van a fogyásnak. Nő az önbizalmad aktívabb leszel és egészségesebb.
Sok sikert!
3/8 anonim válasza:
ad onbizalmat igen..en se hittem..de amikor lefogytam 2009-ben 80rol 65kg-re...akkor utana total mas lett minden...onbizalmam is lett...meg minden...
csak sajna azota visszahiztam :S ugyannyira....de most megint 65 a cel :d 17/L
V.
5/8 A kérdező kommentje:
10 kiló felesleg van rajtam :), de könnyedén meg tudok tőle szabadulni, nem jelent akadályt :)
Köszi szépen a válaszokat !
2010. dec. 11. 18:17
6/8 anonim válasza:
s hogyan tudsz kénnyen megszabadulni tőle?
7/8 A kérdező kommentje:
Olyan az egész felépítésem :), nagyon könnyen le tudok fogyni, és nehezen hízok meg, komoly! Nekem elég egy hét, hogy zsírból is fogyjak, hiába mondja itt a sok okos, hogy zsírból nem fogysz, csak vizet vesztesz, ez TAPASZTALAT!!!
2010. dec. 11. 20:42
8/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nekem sokkal több önbizalmam van mióta leadtam azokat a kilókat amik zavartak. Ha nem anorexia, hanem saját egészséged miatt kezdesz el diétázni, és tornázni akkor, tudod milyen célt akarsz elérni, és ha sikerül megvalósítanod akkor nagyon büszke leszel magadra. A környezetemben a legtöbben elfogadnak a megváltoztatott életmódommal, akik meg nem azokkal nincs mit tenni, valószínűleg nem vagyok nekik fontos. Egyébként a környezeted is másképp viszonyul hozzád, ha lefogysz, ez az én tapasztalatom. Kevésbé kell güriznem a suliban, sokkal jobb érdemjegyekért, mint előtte. Sajnos akárhogy is próbáljuk letagadni, aki sportosan néz ki arról az első benyomás az, szorgalmas, okos, és megbízható a munkában, még akin ott vannak a "babahájak" azt lustának titulálják az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!