Hogyan önthetnék magamba egy kis önbizalmat?
Figyelt kérdés
Tehát a lényeg, hogy mostanában megcsappant az önbizalmam, nem tudom miért, talán azért, mert sok elutasítást kaptam. Hogyan nyerhetném vissza? Amikor elmegyek itthonról azt hiszem jól nézek ki, aztán, mikor meglátom magam egy üvegen mindig rám tör, hogy milyen szánalmas szar vagyok és elég véznának is érzem magam, pedig elvileg nem vagyok az. Ha bulizni megyünk, újabban nem megy a csajozás, mert nem tudom, hogy miért választanának engem, amikor ott van még 100 jobb csávó.
(mert ugye tánc közben a szöveg nem számít csak a külső)
2010. nov. 25. 14:52
1/4 anonim válasza:
Hát tudod az a lényeg hogy legyél elégedett magaddal. Ha úgy nézed hogy van 100 nállad jobb pasi akkor ennyierővel van vagy 1millió nállad rondább is. Én is voltam már iylne helyzetben de végülis a barátaim kisegítettek belőle. Szeritem te is hagyatkozz a barátaidra, és ha már ezeket nekik is elmondtad akkor tudhatnák hogy ilyenkor mit kell tenni.
2/4 anonim válasza:
egy lány nem a külsődért fog szeretni. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Igen, de a buliban való csajozás a külsőn múlik.
2010. dec. 6. 19:46
4/4 anonim válasza:
a buliban való csajozástól nem igazán lesz barátnőd. 16/L vagyok és egyáltalán nem a külsejéért szeretem a barátomat (persze hogy nem utolsó dolog) hanem azért mert értelmes. a bensőjéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!