Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek neki?

Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Szervusztok.16 éves vagyok, és 90kg. Szeretnék fogyni, olyan 65-70 kg-ra. Az ebédem sajnos fix, de a maradék étkezésekkor mit egyek? Lehetőleg olyat, amit a legegyszerűbben be lehet szerezni. Továbbá valami mozgástervet is ki kéne találnom ezek mellé.
2009. jún. 14. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
80%

Először is olvass.

[link]

2009. jún. 14. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Reggelire egyél nyugodtan bármit,amugy meg hagyd ki az étkezéseidből a szénhidrátot. (pl:kenyér,tésztafélék) Vacsorára pedig ne egyél szinte semmit.max.alma,müzli.

Pár nap alatt hozzá fogsz szokni.És mozogj sokat.fuss,ússz,vagy táncolj,legyen az bármi,de minden nap csináld minimum fél órát!!

Sok sikert!! :)

2009. jún. 14. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

jó amit az előttem szóló írt, csak annyit, hogy estére már ne egyél gyümölcsöt és müzlit. Ezeket inkább de és napközben nasiként. A legfontosabb, hogy megszabadulj a sótól, mert leköti a vizet, a cukortól, és a liszttől. Kitartást neked. Egyébként nekem is most ekkor a súlyom és most kezdek fogyózni, viszont egyszer már leadtam 18kg fél év alatt úgy, hogy ezeket betartottam. nem rég szültem és sajnos visszajöttek a kilók.

Hajrá!!! Ha gondolod írj priviben és bizathatjuk egymást, úgy sokkal könnyebb, ráadásul ugyan akkora súlyról indulunk. Majd írok recepteket is. Puszi

2009. jún. 14. 20:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

:)

2009. jún. 14. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!