Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudom, hogy...

Mit tegyek? Nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki. (? )

Figyelt kérdés
A kérésem az lenne, hogy el szeretnék kezdeni fogyókúrázni, de nem tudom hogyan kezdjek neki. Valaki tudna nekem írni egy napirendet, hogy ( mikor kell felkelnem, hogy meglegyen a rendszeres étkezés, tornázzak-e reggel, milyen ételeket ehetek, stb. ) ? Egy komplett napirendet szeretnék látni, utána majd ehhez igazítom a heti rendemet is. Előre is köszönöm!
2011. aug. 12. 22:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Én pl: reggel 6kor felkelek elmegyek futni,utánna iszom zöldteát(cukor nélkül),aztán olyan 8körül elmegyek bevásárolni biciklivel(ha nem kell vásárolni csak biciklizem).

Olyan 12 körül ebédelek,délután sétálok és este 8kor elmegyek futni.

Egyébként ha alkalmam van rá akkor úszom.

Ha nagyon kivagyok bedobok egy energiaitalt

2011. aug. 12. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
22:18-as vagyok,hány kg-ot akarsz fogyni?
2011. aug. 12. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:

hát szerintem az enyém nem épp a legjobb de nekem bevált

reggel fél 8 és 7:45 között reggelizek

általába graham kenyér 2szelet, 2 szelet csirkemellsonka, 1 szelet mozzarella ligh sajt+zöldség vagy joghurt+zabpehely+gyümölcs

tízórai ált 10 és fél 11 között valamilyen gyümölcs pl 2db alma, 2db barack/nektarin, 1 tál bogyós, 1 nagy szelet dinnye, 3-4db sárgabarack/szilva de van hogy 2db alma és 2db barack mikor hogy jön ki

ebéd 1 és fél 2 között ami van itthon, persze igyekszem inkább a húsra, tojásra, halra, zöldségekre/salátákra, rizsre, rakott zöldségekre, zöldséges ételekre fektetni a hangsúlyt de ha úgy van akkor megeszem a paprikás krumplit is egy normál adagot belőle vagy pedig 2-3 tányér leves-zöldség, fűszeres paradicsom, gyümölcs-cukor nélküli, tojásleves, husos stb

uzsonna gyümölcsok-ugyanaz mint a tízórai

vacsora: joghurt, túró, cottage cheese+zöldség

este 2 óra szobabicikli

2011. aug. 12. 22:44
 4/5 anonim válasza:
Igen, mindezen tippek jók, de belátásom és tapasztalatom szerint nincs mindenkinek, mindennap arra ideje, hogy biciklizzen két órát. Kezd azzal, hogy lecsökkented a napi ételmennyiséget és fokozatosan vagy kocogni kezdesz vagy biciklizni. Ha már az elején mindent elkezdesz, a szervezeted nem fog jól illetve megfelelően reagálni rá és akármilyen elszánt is lehetsz, belefáradsz idő előtt. Remélem tudtam segíteni valamit :) (saját tapasztalat)
2011. aug. 12. 22:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,mindezeket szemelőtt tartva fogm elkezdeni a fogyókúrát. :)
2011. aug. 12. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!