Mit kezdjek magammal?
Dagatt vagyok nagyon (nem írom le, de tényleg az vagyok). Nem sportolok mert nem érdekel semmilyen sport. Régen nagyon sokat bicajoztam, nyáron/szünetekbe reggeltől estig is kint voltam a haverjaimmal és bicajoztunk de amióta nem járunk ki azóta nagyon elhíztam. Nem eszek én sokat (sőt, van hogy este jut eszembe, hogy úristen én ma még nem is ettem). Tesin már csak azért nem csinálom amit kellene mert dagatt vagyok és "félek" hogy az osztálytársaim vagy más kölykök elkezdenek cseszegetni(én szívom meg...tanárral utáljuk egymást, épphogy megvan a kettesem...) Mindig azt mondom magamnak, hogy következő órától csinálni fogok mindent! De mire oda kerül a sor, addigra megint megutálom tanárurat és miatta se csinálom. Kitaláltam, hogy összeszedem magam és lefogyok jövőnyárig mert szeretnék Military táborba menni. Van tesiből 1 hetes felmentésem és holnap se kéne tesiznem de a tábor miatt szeretnék. Mostmár tényleg csinálni akarom, hogy eljussak oda! Mit csináljak, hogy ez továbbra is így maradjon?
14/L
Akarat nélkül nem megy. A Military tábor ez esetben nem biztos,hogy neked való...
Nem "kitalálni" kell, hanem eldönteni. A kettő nem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!