Este mit kezdjek magammal?
lefekszel aludni. komolyan nem értem ezt a rinyálást. de komolyan. nem tudjuk a kajádat, nem tudjuk hogy mit mikor, hogyan eszel, edzel, élsz, hány kiló vagy, hány éves, mik a célok, stbstb
ezek a zabaösztönök alacsony vércukornál szoktak jelentkezni, valszeg nem jó a diétás kajád... sokat segítenél ha leírnád, talán tudnék rá írni valamit... így ez semmi
Köszii a válaszokat :))
Amúgy 15 vagyok,kb. 10 kg-t szeretnék fogyni,és tényleg lehet az a baj,hogy ha nem is koplalok,estére elegem lesz abból,hogy megvonok magamtól dolgokat.Biciklizni szoktam 40-50 percet,heti 3-szor kb.Ezt növelni szeretném.Anyu egészségesen főz,szóval azzal nincs baj.Barna kenyeret szoktam enni,nem tudom,hogy azt szabad-e,de azért mégis jobb mint a fehér.Tejet szerintem elég sokat iszok,illetve jogurtokat is szívesen eszek,a tejtermékeket nagyon szeretem.Ezt jól csinálom??Édesség általában étcsoki van,vagy norbi updates puding.Az mennyire ajánlott diétázóknak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!