Mit kezdjek magammal?
Padlón vagyok, eljött végre a komoly fogyókúra ideje! =/
Sok-sok fogyókúrát próbáltam! Azt hiszem mozognom kellene. :S
Összeérnek a combjaim, nagy a fenekem, úszógumim van. Milyen gyakorlatokat csináljak? Esetleg konditerem? Ha megoldható inkább ne mert anyagi keret + idő hiány!
16/L
Hány centihez hány kiló?:) Egyébként diéta,és NE KOPLALJ. Mennyi időd van hetente? Mondjuk 3-4 órád? Akkor ez alkalmakkor kapd fel a futócipőd,menny el futni ,vagy sétálj egy jóónagyot,menny el uszodába,lovagolni,stb,ezer választás van még sport terén. :) Biciklizés is megoldható.
Vagy ajánlom Rubint Réka dvd-jit! :)
4-5 óra...
70kg/173cm
lovakat nem szeretem..futni nem birok a cigi miatt.:S
sétálni imádok..szoktam sokat:S
uszoda itt nincs csak strand és kinti medence ott nagyon hideg van...biciklizni majd megpróbálok, bár elég hideg van...hideg az ellenségem nyáron nagyon sokat korizok, bicajozok, úszok....:S
Ezt kezdd el, cigi mellett is bírni fogod, én is úgy csinálom, pedig elmegy napi egy dobozzal...
Hát az marhaokos, hogy azért cigizel, hogy fogyjál. (már ha jól vettem ki a szavaidból.) Nem fogsz tudni mozogni sem (futni úszni stb) mert fulladozni fogsz, a hülye cigi miatt...
Csak annyit érsz el vele, hogy mikor rájössz, hogy már le szeretnél szokni, akkor az elhagyás miatt enni kezdesz, és meghízol. Szóval az nem igaz, hogy a cigi fogyaszt!!!
Szerintem a fogyókúra azzal kezdődik, hogy elhagyod a cigit! (16 éves vagy, talán nem olyan rég kezdted, és még le tudsz vele állni, úgyhogy most érdemes, mindenképpen!)
Én is leálltam vele, mikor fogyni akartam ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!