Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyózni szeretnék és a...

Fogyózni szeretnék és a Rubint Rékára szeretnék tornázni. Néztem a dvd-t de eléggé megizzasztó. Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
Tornázhatok már az első nap a 40 perces tornát? Azért kérdezem mert azt hallottam hogy fokozatosan kell neki állni a tornának.
2011. júl. 20. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Rubint Réka nagyon kemény, de nagyon hatásos. Ha a 2x20 perces dvd-jét nézted,akkor szerintem először az első 20 percből is 10 percet, és a második 20 percből is 10 percet csinálj. Után mindkettőnél emeld 1-1 perccel az időtartamot, amíg el nem éred a 40 percet.
2011. júl. 20. 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia én a napi 20 perc önmagadért tornáját csinálom, de csak a karerősítést tudom megcsinálni 20 percben, a comb csak 20-ig megy a hassal meg teljesen befürödtem és 5 percig bírtam. Én úgy döntöttem mindig annyit csinálok, ameddig bírom, és előbb-utóbb úgyis több és több lesz, amennyit csinálni tudok, nem?
2011. júl. 20. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Rubint Réka nagyon jó, fél éve edzek és már minden túl könnyű lett, nah egy Rubint Réka 90 perc és én meghalok :D
2011. júl. 20. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: és milyen az eredmény? Láthatóan izmosodtál, v fogytál, v mi a helyzet?
2011. júl. 20. 19:44
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)! Én a 2szer 20 percet néztem meg és van egy 40 perces tornája is.

20 perc popsi, 20 perc has és 40 perc teljes átmozgatás.

Akkor jól gondoltam,hogy először csak felével kell kezdeni.

2011. júl. 20. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Még csak 1 hete csinálom Rubint Rékát, előtte Béres Alexandra, bicaj volt váltva, 5 hónap alatt lement 10 kiló.
2011. júl. 20. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó! Mellé diétáztál is? Vagy simán a tornától + a bicajtól lement a 10 kg?
2011. júl. 21. 10:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Mivel cukorbeteg vagyok, így alapból napi 180 gr szénhidrátra vagyok "beállítva". Ez súlyfenntartó diéta.
2011. júl. 21. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Súlyfenntartó, ha nem sportolok mellé, remélem érthető :D
2011. júl. 21. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!