Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyókúra alatt víz mellé...

Ha fogyókúra alatt víz mellé gyümölcslevet szeretnék, akkor mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Lehetőleg nem a 100% os narancsot...Pl az jó ha 50% os baracklével iszom a vizet, Mondjuk fél pohár ásványvíz, fél pohár baracklé...

Van márka amit ajánlanátok? Vagy ilyen multivitaminos leveket?

Vagy vegyek egy préselős valamilyen gépet és mindenféle zöldséget, gyümölcsöt dobjak bele?:D

2012. márc. 25. 19:51
 1/1 anonim ***** válasza:

A legjobb mindenképpen az, ha te magad csinálod a gyümölcslevet. Én nyáron pl. csináltam ilyen leveket magamnak, de turmixgéppel. Amilyen gyümölcs volt itthon beledobtam, összeturmixoltam, volt, hogy vízzel, volt, hogy tejjel. Néha ízesítettem egy kis citrommal, citromhéjjal. Nekem nagyon bejött, mert utána tök fittnek éreztem magam és jó érzés volt, olyan gyümölcslevet inni, ami valóban gyümölcslé nem utánzat. :)

Szóval ebből azt akarom kihozni, hogy akár turmix géppel is megoldható, tehát ha az van, akkor nem feltétlenül kell gyümölcs centrifugát venni.

A bolti gyümölcsleveket lehetőleg kerüld, tele van édesítővel vagy cukorral, tartósítószerrel és még ki tudja mivel..

2012. márc. 25. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!