Ez lehetséges? Egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Hetfon formában kell lennem(ami persze nem azt jelenti, hogy lefogyok egy nap alatt) de egy kicsit latszodjon hogy tortent valami. Ha hetfo este van jelenesem, akkor ha egesz vasarnap es hetfo estig tornazom, avgy gyaloglok, barmi, de mozgok, es normalis kajat eszek(nem sokat), akkor mi tortenik hetfore?2012. márc. 25. 00:46
11/14 anonim válasza:
És milyen testmozgást végeztél konkrétan?
12/14 A kérdező kommentje:
reggel futogepen futottam 1 orat, 7%-os lejto. utana rubint rekara tornaztam kb. fel orat(nem tudom percre pontosan milyen hosszu a video), aztan delutanig pihenň,majd ismet 1 ora futogep, 2 ora szunet. aztan felulesek,popsigyakorlatok,comagyakorlatok-rubintreka alapjan.ha gondolod elkuldom,hogy melyikeket pontosan.
2012. ápr. 24. 16:11
13/14 anonim válasza:
Inkább a szexről mesélj... Az milyen volt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!