5 hónap alatt lehetséges kb 20 kg-t fogyni?
ha esetleg tudtod valami jó edzés tervet vagy diétát ,nyugodtan írjátok le, előre is köszönöm
17/L
Diétáért és edzéstervért pedig szerintem ezeket olvasd el kezdésnek:
Szerintem is lehet.Edzés azért,h ne lógjon a bőröd,diéta,h fogyj.
Javasolnék egy fitnesz termet egy személyi edzőt,és egy dietetikust.Aki meg annyira borzasztóan soknak tart 20 kilot,annak elárulom,h nem az...január óta fogytam 10-et úgy,h az első hónapban semmi torna,csak kicsit odafigyeltem a kajára(de tényleg csak kicsit,ez kb -2kg-t jelentett).Február óta heti 4x 1 óra kondi,emellett semmi cukor(cukros),liszt(lisztes,tésztás),krumpli,rizs.Sovány húsok,zöldséglevesek,saláták köretként,zabpehely,natúr joghurt,gyümölcsök,sok-sok folyadék(nálam víz pl.),puffasztott búza és rizsszelet.Szerintem ha így folytatom kb. 5-6 hónap alatt lesz meg a 20 kg,ja és a kondi miatt többnek látszik,ugyanis formásodik a testem,karcsúsodik...Emellett pedig kb 2 hete elkezdtem futni is,esténként kb. félórát(futás-séta kombinálva),szerintem ennek is meg lesz az eredménye...
szóval 20 kg fogyás ennyi idő alatt nem megterhelő a szervezetnek szerintem...Ja,és nem éheztem egyszer sem,nem erőltettem magam túl egyszer sem(ugyanis szoptatok,és ha bármit befolyásolt volna a tejtermelésben abba hagyom,és várok még a fogyással)
Nem azért mondtam, mert az hű, de extrém nagy túlsúly. Előttem is van még kb. ennyi, mögöttem ~10 kg, és mozgás mellett is meglátszik a bőrömön. Biztosan vissza fog húzódni, csak mikor ezt észrevettem, kicsit elkezdett aggasztani.
Csak arra akartam utalni, hogy plusz 2-3 hónapon nem múlik semmi talán, és ideálisabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!