Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 5 hónap alatt lehetséges kb...

5 hónap alatt lehetséges kb 20 kg-t fogyni?

Figyelt kérdés

ha esetleg tudtod valami jó edzés tervet vagy diétát ,nyugodtan írjátok le, előre is köszönöm

17/L

2012. márc. 23. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
sok mindent lehet, de 5 hónap alatt 20 kiló drasztikus lenne. a bőröd látná kárát. 1 év alatt kéne ennyit leadnod.
2012. márc. 23. 19:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg lehet, de nem érdemes. Durva koplalással lehetne elérni, aminek az eredménye lógó bőr, szürke bőrszín, hajhullás, körömtöredezés, rosszullétek, fejfájás, gyomorpanaszok, tanulmányi eredmény romlása, koncentrációképtelenség várható. Ha pedig a koplalásra ráeszel, akkor azonnali gyors visszahízás, bár ezt sokan nem hiszik el.
2012. márc. 23. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
5 hónap alatt elvileg lehet, ez még éppen az egészséges fogyás felső határa (ha 4 hetesnek veszünk 1 hónapot, és azt nézzük, hogy heti fél-1 kg-ot tartanak egészségesnek). De ekkora feleslegnél talán tényleg lassabban kéne a bőröd miatt.
2012. márc. 23. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Diétáért és edzéstervért pedig szerintem ezeket olvasd el kezdésnek:

[link]

2012. márc. 23. 21:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen lehetséges! Mivel heti 1kg fogyástól nem hiszem, hogy a bőröd megereszkedne, illetve még fiatal is vagy. Szóval a kötőszöveteid így fiatalon jobban "alkalmazkodnak" a változáshoz. Vágj bele és meglátod!(tapasztalatból mondom)
2012. márc. 24. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Szerintem is lehet.Edzés azért,h ne lógjon a bőröd,diéta,h fogyj.

Javasolnék egy fitnesz termet egy személyi edzőt,és egy dietetikust.Aki meg annyira borzasztóan soknak tart 20 kilot,annak elárulom,h nem az...január óta fogytam 10-et úgy,h az első hónapban semmi torna,csak kicsit odafigyeltem a kajára(de tényleg csak kicsit,ez kb -2kg-t jelentett).Február óta heti 4x 1 óra kondi,emellett semmi cukor(cukros),liszt(lisztes,tésztás),krumpli,rizs.Sovány húsok,zöldséglevesek,saláták köretként,zabpehely,natúr joghurt,gyümölcsök,sok-sok folyadék(nálam víz pl.),puffasztott búza és rizsszelet.Szerintem ha így folytatom kb. 5-6 hónap alatt lesz meg a 20 kg,ja és a kondi miatt többnek látszik,ugyanis formásodik a testem,karcsúsodik...Emellett pedig kb 2 hete elkezdtem futni is,esténként kb. félórát(futás-séta kombinálva),szerintem ennek is meg lesz az eredménye...

szóval 20 kg fogyás ennyi idő alatt nem megterhelő a szervezetnek szerintem...Ja,és nem éheztem egyszer sem,nem erőltettem magam túl egyszer sem(ugyanis szoptatok,és ha bármit befolyásolt volna a tejtermelésben abba hagyom,és várok még a fogyással)

2012. márc. 24. 15:32
 7/11 anonim ***** válasza:
23 évesen 75 kiló voltam. Elkezdett fájni a hasam szeptemberben, bármit ettem, fájt, ezért muszájból amit a boltban lehetett kapni, vagya büfében, Napi 1-2 péksüti, vagy 1-2 szendvics zsemlèből, 3-4 kávé amit megettem ittam a munkahelyemen. Este itthon valami gyümölcs. December elején elmentem dokihoz, kederült epe kövek van, december közepén mikor műtöttek 58 kg voltam. Bőröm nem ereszkedett meg, nem lettem kopasz, arányosan nagyon csinosra lefogytan, amit 2 évig tartottam normális étkezéssem utánna a terhesség alatt elszaladt velem a ló, de most megint neki àlltam fogyni!
2012. márc. 24. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem azért mondtam, mert az hű, de extrém nagy túlsúly. Előttem is van még kb. ennyi, mögöttem ~10 kg, és mozgás mellett is meglátszik a bőrömön. Biztosan vissza fog húzódni, csak mikor ezt észrevettem, kicsit elkezdett aggasztani.

Csak arra akartam utalni, hogy plusz 2-3 hónapon nem múlik semmi talán, és ideálisabb lenne.

2012. márc. 24. 23:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, de kitartás kell hozzá. Heti 1 kiló az optimális, edzés mellett, hogy feszes maradjon a bőröd. Én ezt a blogot ajánlanám: [link] kicsit szíven üt először, de aztán belátod, hogy igaz. Válogasd ki, ahol leírja a szabályait, teljesen tartható diéta.(pontosabb életmódváltás) De tényleg a legegyszerűbb, ha lemész egy fitnesszterembe és egy dietetikussal csináltatsz egy optimális étrendet, mert az személyre szabott lesz.
2012. márc. 27. 20:23
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem is le lehet.
2012. máj. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!