166 cm vagyok és 67 kg. Hány kalóriát kell ennem és mennyit mozognom h lefogyjak 10 kg-t?
Én 168 cm vagyok és 69 kilóról indultam. 1500 kcal-os étrendet követek, heti 3x futok és 2 napot megyek kondiba súlyzós edzésre és fogytam eddig 7 kg-t 2,5 hónap alatt.
Számold ki a saját kalóriaszükségletedet, fizikai aktivitásra beállítva, pl. itt van egy kalkulátor, ez aránylag jól számol: [link]
És ez alapján kéne belőni a kcalt és tápanyagot (!) is.
Kedves utolsó hozzászóló!
1. Nem linkeltem semmilyen oldalt sem, ezt elvből nem teszem mivel sok honlapot olyanok szerkesztenek akik azt sem tudják miről írnak.
2. Jól mondod, fontos a minőség is. Ebben az egyben egyetértek veled.
3. A kérdés egyszerű volt, mennyi kcal kell bevinnie, ezt egy kalkulátor megadja, amit linkeltél honlapot azon is vannak ilyen kalkulátorok.
4. Elhamarkodottan ítéled meg mennyit is értek hozzá.
5. Szerény meglátásom szerint egy olyan ember vagy aki össze vissza olvas minden szart a neten és ebből meríti a tudását, ami helytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!