Ha olyan egyszerű lefogyni, mellőzöd a sok édessége, kenyeret, sportolsz, nem rendelsz pizzát este 11kor, sokat iszol és zöldeket eszel, akkor miért van az hogy mégis annyian küzdünk ezzel a súlyfölösleg problémával?
Véleményed szerint egyszerű?
Csak mert nekem nem mindig egyszerű, letekerni a napi 2 óra aerob mozgás adagom. Aztán meg a súlyzósat. Aztán meg kiszámolgatni a kajamennyiséget, kigrammolni, elkészíteni, csomagolni.
Van egy olyan érzésem, hogy ha te ezt a kérdést így tetted föl, akkor neked halvány fogalmad sincsen mit jelent egy IGAZI diéta! :)
Elmondom én neked, mint edző, hogy miért.
Több okból is.
Az egyik ilyen ok, hogy a többség nem tartja be azt amit írtál a kérdésedben, tehát a tiszta, normális táplálkozást. Félrezabál magyarán. Ami ennél nagyobb probléma, hogy fogalma sincs a többségnek, hogy mikor mi, és miért megy végbe biológiaialag ha egy ételt a szájába rak. Hogy épp az mit, miből, mennyit tartalmaz, és ezt mikor kéne ennie, illetve mikor nem.
De ami a leginkább problémás, hogy mozogni az nyista. Na ez az amiért nem egyszerű lefogyni, mert mindenki keres csodadiéátat /amikor csak egy normális és hasznos diéta létezik, az amit a sportolók is használnak, legyen szó testépítéstől elkezdve,a röplapdásokig/, nem szeretnek mozogni, és mivel így nagyon csekély az eredmény, feladják. Én azt szoktam mondani, hogy kb kétszer annyi idő megszabadulni a zsírtól, mint amennyi idő alatt feljött, és ez fokozottan igaz akkor, ha az illetőn már tényleg nagyon kevés zsír van, de még ígysem lehetetlen nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!