Van aki hasonló problémával küszködik?
Én küszködtem pont ugyanezen tünetekkel. Nevezzük nevén: anorexiának hívják. Ne akard, hogy rámenjen a jövőd! Kérj segítséget!
Teljesen összeszűkült a gyomrod, azért esett rosszul az az alma. Ételre szükséged van, ha így folytatod, sajnos meddőséget okozhat, vagy felborulhat a keringésed, leállhat a szíved. Így érettségi előtt pedig nem fog forogni az agyad, pedig ezeken a vizsgákon múlik a jövőd.
Én nem lettem boldogabb attól, hogy lefogytam. Életem legrosszabb időszaka volt, amikor anorexiás voltam, másfél évet vesztegettem el az életemből, közben a családom, barátaim is megsínylették.
Bárcsak tudnék neked valahogy segíteni...
Uolsó vagyok:
Én pszichiátrián voltam 2 hétig, önként mentem. Megértették velem, hogy testképzavarom van, sokat beszélgettem egy pszichiáterrel, rádöbbentettek, hogy milyen abszurd az étrendem, normális kajákat kaptam. Eleinte nehéz volt, folyamatosan rosszul voltam, hisz kb. egy hét alatt ettem annyit, mint akkor egy-két nap alatt.
De utólag visszagondolva hatalmas szerencse, hogy önként beláttam, segítséget kell kérnem. Csak akkor tudsz meggyógyulni, ha rájössz: ez betegség. Mégpedig lelki eredetű. Nézz mélyen magadba, keresd meg az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!