Tulajdonképpen mi számít koplalásnak?
Figyelt kérdés
szeretnék egy kicsit fogyni.sokat nassolok,meg szeretek nagyon jókat kajálni.nem vagyok elhízva,3-4 kg felesleg felcsúszott most télen..kevesebbet fogok enni,ésnem nassolok.az a kérdésem,hogy mi számít koplalásnak?mennyi a legtöbb kaja addig,amíg valaki koplal?merthát aztnem lehet csinálni,hogy semmit nem eszünk.. valamennyit muszály.. mennyi az a legtöbb amennyit lehet koplalásnál?2012. márc. 20. 16:15
1/2 anonim válasza:
Koplalni akarsz, vagy mi? Bocsi, nem értem a kérdésed...
Amúgy nem tudom, mi számít annak, szerintem ez egyénfüggő is. Egy 120 kilós embernek már lehet, hogy 1800 kalória is koplalás, míg egy 45 kilósnak ugyanez rengeteg étel lenne... Szóval érted.
Én azt mondanám (saját "definíció", nem hivatalos!), hogy az a koplalás, ha valaki tudatosan éhezteti magát, folyton éhes és enne, de nem teszi, mert így akar fogyni.
2/2 anonim válasza:
Kalkuláld ki az alapanyagcseréd értékét, az alá ne nagyon menj. Esetleg egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!