A zumba tulajdonképpen tánc, ha 1 órát táncolok csak úgy a kedvenc zenéimre, az is hatásos lehet?
A zumbától nem fogsz fogyni, de jobb lesz a mozgásod és a tartásod.
A mértékletesség jó. Persze az nem baj, ha több folyadékot - vizet - iszol. Az mindig jó.
Fogyáshoz fuss, biciklizz vagy ússz!
németországban élek egyik nap láttam egy riportot amiben rendesen lemérték hogy mennyi kalóriát éget el az ember 1 óra zumbával. 430 kalória volt egy átlagos nőnek, pedig folyt róluk a víz rendesen.(úgy hirdetik hogy óránként 1000 kalória :P, na persze)
szóval ha nem is ennyire intenzíven táncikálsz akkor ennél is kevesebb.
A futás még nem igen megy, mert a kondim még pocék :s biciklizni néha szoktam, de többet kéne :)
Azért olvastam azt is h sokan csak tornáztak és mégis szépen fogytak, mert 1 óra alatt azért nem kevés kcalt adunk le nem?Persze egy futással nem ér fel:) de egyenlőre még maradok ennél, és megpróbálom n9velni a futást.
én azt mondom hogy minden mozgás ér valamit. ha már felemeled a segged és nem a tv és a számítógép előtt ülsz chipset csokit nassolva az már jó.
persze csodát ne várj tőle. lehet lemegy pár kiló de ahhoz hogy igazán jó eredményt érj el ahhoz kell rendes diéta és valami aktívabb mozgásforma is.
pl én pár kilót fogytam otthoni esti tornázgatással (semmi komoly, csak vacsora után felüléseket , lábemelgetéseket, különböző tornagyakorlatokat csináltam) és az étkezésemen csak annyit változtattam hogy kevesebbet ettem. egész jól lefogytam de messze voltam még a jó nőtől. aztán elkezdtem rendesen diétázni és heti 4x rendesen aerobikra járni, plusz otthon mini stepper és súlyzózás. na akkor leadtam az összes feleslegem és szép testem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!