Jó lesz ez így? 94kg-ból 65re lemennni?
Úgy döntöttem neki álok diétázni. :) De igazából nem csak azért,mert h esetleg daginak érzem magam, hanem mert szeretnék barátommal mindenféle túrára meg kirándulásra eljárni, anélkül,hogy kifáradnék.
Eddig nem igazán mozogtam. Most kezdetnek elkezdtem, hogy naponta 2km séta vagy bicikli vagy görkori. Attól függ éppen mihez van kedvem. Nagyon keveset eszek, kenyeret már szinte semmit, múlthéten talán egyszer ettem egy barna kiflit. Nem eszek csokit, és nem iszok cukros dolgokat. Csalán teát iszok napi egy litert. Ebédre azt eszek ami éppen van, de semmiből nem eszek sokat.
Egy hét alatt 1 kilót fogytam, ha nem hazudott a mérleg. Mert azért 1 kiló, hát kevésnek tűnik, de sebaj.
Szerintetek ezt így lehet tartani? Ha mondjuk később emelem a sportolási adagot, pl később futás is, meg 2km helyett 4 naponta. Mit gondoltok róla ?
Mondjuk a heti 1 kiló az jó? Mert nekem ez is megfelelne, ha az az 1 tényleg minden héten lemenne :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!