Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó lesz ez így? 94kg-ból 65re...

Jó lesz ez így? 94kg-ból 65re lemennni?

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem neki álok diétázni. :) De igazából nem csak azért,mert h esetleg daginak érzem magam, hanem mert szeretnék barátommal mindenféle túrára meg kirándulásra eljárni, anélkül,hogy kifáradnék.

Eddig nem igazán mozogtam. Most kezdetnek elkezdtem, hogy naponta 2km séta vagy bicikli vagy görkori. Attól függ éppen mihez van kedvem. Nagyon keveset eszek, kenyeret már szinte semmit, múlthéten talán egyszer ettem egy barna kiflit. Nem eszek csokit, és nem iszok cukros dolgokat. Csalán teát iszok napi egy litert. Ebédre azt eszek ami éppen van, de semmiből nem eszek sokat.

Egy hét alatt 1 kilót fogytam, ha nem hazudott a mérleg. Mert azért 1 kiló, hát kevésnek tűnik, de sebaj.

Szerintetek ezt így lehet tartani? Ha mondjuk később emelem a sportolási adagot, pl később futás is, meg 2km helyett 4 naponta. Mit gondoltok róla ?

Mondjuk a heti 1 kiló az jó? Mert nekem ez is megfelelne, ha az az 1 tényleg minden héten lemenne :)

2012. márc. 20. 08:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az okosok azt mondják, heti 0,5-1kg fogyás a normális.
2012. márc. 20. 08:44
 2/21 anonim ***** válasza:

Ki kell ábrándítsalak, az egy hét alatt 1 kg nem tűnik kevésnek, sőt, fél-1 kg-ot illik fogyni. Először lemegy ennyi, később már lassabban fog menni.

Mindemellett szerintem dicséretes a cél, de a módszer nem jó. Akkor jó, ha soha többé életedben nem akarsz kenyeret enni. Ha igen, nem szabad megvonni, mert amint újra eszel, visszamásznak a kilók. Kenyérrel és tésztával is lehet normálisan fogyni, csak a kalóriadeficitet kell nézni. A csalánteával is óvatosan, vízhajtó hatása van, ami hosszú távon nem tesz jót az egészséges szervezetnek (főleg liternyi mennyiségben), ha meg vizesedsz, és szükséged van rá, akkor inkább orvosi segítséget kérj, mert a tea csak tüneti kezelés, az alapbetegséget nem kezeli. Tévhit, hogy a gyógyteát következmények nélkül lehet nyakalni! (A kamillát sem!!! Mert az meg szárít.)

Mozgásnak jó a séta és még úszni kellene. A futás akkor jöhet szóba, ha már csak 10 kiló felesleged van, mert tönkremennek az izületeid.

+ Bíztatnálak, hogy túrázni már most is járj. Álljatok meg többször pihenni és válasszatok rövidebb túraútvonalat, de nyugodtan menjél.

2012. márc. 20. 08:45
 3/21 A kérdező kommentje:

Szoktunk menni, de a vél az,hogy ne fáradjak ki :)

Csalán teát csak így az első pár hétben szeretnék inni,mert azt mondták,hogy az megindítja a fogyást.

Hát őszintén, inkább lemondok teljesen a kenyérről mint,hogy kalóriákat számoljak, nekem az nagyon nehéz lenne :S

Kenyér helyett abonetett vagy kétszersültet eszek, de csak 1-2 dbot. Akkor jó leszek így? :) Mondjuk 1év alatt eltudnám így ér a normális súlyt ? Nagyon kitartó vagyok most :)

2012. márc. 20. 08:51
 4/21 anonim ***** válasza:
1 év alatt biztos.
2012. márc. 20. 08:57
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

Nem jó semmi nem jó elcseszted...

Étel: Fehérje vitamin rozs cukor szénhidrát. kell a szervezetnek.

Fehérje: Csirke rizs sajt túró

Vitamin: Tablettás Zöldség pl. uborka paprika paradicsom.

Rozs: Barna/ Teljeskiörlésű kenyér.

de ehetsz lencse,zöldborsó babfőzelékeket.

szénhidrát:Sonka,vaj,vajkrém...

Cukor: Gyümölcs. =D

Mozgás: Minden nap 2km Intenzív séta Telítse ki a 35-40 percet. 30 perc után elindul a zsír égetés 5-10 percet meg Bontódik a zsírod.Később felülés fekvőtámasz gugolás (ezek arra szolgálnak hogy bírjad a hapiddal a sétákat =D) Fehérjeturmixot Tápkieget felejtsd el (óvom a pénztárcádat. =D) Ezek így jók. Eleinte heti 5kg le fog menni (Testvíz Szar stb) Aztán csak heti 2-3 kg. Mivel 94 kg vagy. Örülök hogy segíthettem ;)

11/f.

2012. márc. 20. 09:49
 6/21 anonim ***** válasza:
Utolsó elég nagy baromságokat is ír, ne hallgass rá
2012. márc. 20. 09:54
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

11éves fiu ? :O nem semmi :P

Gábor, mi a hülyeség, csak h segíts ? És neked vannak tippjeid,hogy mit csináljak ? :)

2012. márc. 20. 10:27
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem írok hülyeséget eszeske... A kérdező nem izomagy szeretne lenni hanem csak sportos/fitt. =D
2012. márc. 20. 10:33
 9/21 A kérdező kommentje:

De te tényleg 11 éves vagy ? :O

Ezeket eszem, csak a kenyeret nem.

Guggolás felülés mennyi legyen naponta? Mondjuk guggolásból így az elején 50? Felülésből sztem kb 10et bírnék xD

2012. márc. 20. 10:40
 10/21 anonim ***** válasza:

Úgy kellene csinálnod, hogy ha lefogysz úgy is tartani tudd az életmódot. Szóval semmit ne vonj meg magadtól, most itt nem a csokira gondolok elsősorban hanem a tésztára, krumplira stb. Mert ha mindenről lemondasz csak az lesz a vége hogy vissza jön minden mert nem fogsz tudni egy életen át salátákon élni. Szóval a lényeg hogy mindenből kevesebbet egyél, de úgy hogy ne éhezz! Valamint mozogni is kell mellette, de nem kell egyből kifulladásig sportolni mert elmegy az egésztől e kedved. Én biciklizést és sétát javaslok, a futást pedig majd csak később ha már fogytál valamennyit.

Na hogy miben írt hülyeséget:

Muszáj bevinni fogyókúra közben zsírt is. Minden tablettás dolog hülyeség, egyél belőle frisset. Szénhidrátot pont nem a sonkából stb. kell pótolni. Szóval amit ő írt étrendet max bírod míg lefogysz utána meg visszajön minden. A zsírégetés nem 30 perc múlva indul be...hülyeség. Felülés helyett hasprés, felülés tönkreteszi a gerincet (5-6 ezer után). Heti 5 kg utána meg 3... ez meg már nevetséges. Maximum heti 1 kg amit egészségesen tudsz fogyni.

2012. márc. 20. 10:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!