Gyümölcsöt, zöldséget bármikor, bármennyit lehet enni?
17 éves vagyok, és már vagy 3 éve 6 után nem eszek - annak ellenére, hogy napi min. 1 órát mozgok. Most a kertünkben érik egy vagon zöldség meg gyümölcs. Ha sokat eszik belőle az ember, elhízik? - tudom, hülye kérdés... Nem tudom, ehetnék e 6 után zöldségeket és gyümölcsöket úgy, hogy ne látszódjon meg az a gyümölcscukor rajtam, ami benne van:D Különben nem vagyok dagadt, csak hajlamos vagyok a hízásra, és szeretném elkerülni azt:D:D
Könyörgök, ha valaki lehurrogna, akkor inkább ne is írjon. Köszi:):))
Mondok egy titkot:
(Így csinálják a NEM fogyatékosok.)
Egyél, amennyit szeretnél belőle csak mérd le a mennyiséget.
Ha egy hét múlva ugyanannyi a súlyod, akkor mehet ugyanígy. Ha híztál akkor csökkentsd a mennyiséget, és megint nézd meg egy hét múlva.
Ez a legtutibb módja a dolognak. Nem vagyunk egyformák van akit hízlal, van akit nem.
Egyébként némi gondolkodás sokat segít. Mindenki hozzá van szokva hogy "ingyen" megkapja az információkat ahelyett hogy gondolkozna aztán az az infó vagy jó vagy nem. Legyél kicsit kritikusabb és használd az eszed!
nem bármilyen gyümölcsöt lehet enni.:)
én is 17 vagyok, hízásra hajlamos :S de amúgy: almát ehetsz amennyit akarsz. 30-31 kcal van benne, legalábbis a jonagoldban tudom. az alma a fogyókúrához szükséges gyümölcs, hisz zsírégető. banánt ne egyél. ha eszel is, akkor is max délelőtt, mert abban 105 kcal van, és ezek nem 100g/105kcal, hanem darabjában van ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!