Mi a véleményetek a Fegyencedzésről?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 14:30
1/2 *gin* válasza:
én bírom. kevesebb idő és olcsóbb mint a kondizás és szórakoztatóbb is.
mondjuk engem nem izgat a bazinagy izmos kar. csak formás és lányviszonylatban erős szeretnék lenni :)
2/2 raffaello válasza:
Számomra ennél jobb módszer nem létezik! Rendkívül gyors fejlődés, az izmok nem felfújódnak, hanem erősödnek, védi és erősíti az ízületeket, sőt nekem több régi problémámat is helyre hozta, nem kell hozzá szinte semmi, tehát olcsó, mióta csinálom, hajlékonyabb lettem mint eddig bármikor voltam... A könyv második része is feltétlen kellene magyarul, mert igazán csak az ott leírtakkal teljesedik ki a módszer (nekem ebben szerencsém van, tudok angolul).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!