Ez ugye rossz volt mára is?
Már több mint egy éve fogyózom, nem volt, és nincs is pénzem ilyen- olyan csirkemellre meg fogyós kajákra. Sajnos itthon mind "szemét" ételek vannak, de csak én híztam el tőle. Mindenből ettem csak kevesebbet és azért igyekeztem odafigyelni hogy egészségesebben egyek..De lényegében nem sokat változott az étrendem, csak kevesebbet eszem mindenből.A mindennapi 1-2 óra sport segített a fogyásban. Nyáron jó, mert megtermelünk mindent a kertben, mindenféle zöldséget-gyümölcsöt...
Eddig 26 kg-nál tartok, még 5 kilót szeretnék fogyni.
Visszatérve a kérdés lényegére, ez a mai étrendem milyen volt? Nem tudom, de valamiért azt érzem mintha sok lett volna. Teljesen "teli" vagyok, és nem bírok többet enni.
Összesen ezt ettem egésznap: 2 db lecsós csirkecomb + 1 szelet kenyér (ebéd). Utána 2 körül egy szelet kenyeret ettem. 5 fél 6 körül pedig megint 2 db lecsós csirkecombot 1 szelet kenyérrel. + ezek közt megettem kb 50g szőlőcukrot. Most 6 körül pedig egy szelet süteményt. + mindennap minimum 3 liter vizet iszom meg.
Tudom, lehet azt mondani hogy úgy folytassam mint eddig stb.. De én már alig várom hogy elérjem végre a célomat, amitől már csak 5 kg választ el. Megállt a fogyásom 1-2 hónapja, és tanácstalan vagyok, már nem tudom hogy mit tévő legyek. Mindennap reggel tornázom/ edzem 1-2 órát, de akkor sem indul meg a fogyás. Amúgy igen, elértem az "ideális" testsúlyom, de még mindig van rajtam felesleg, leginkább a hasamon.
Mit tanácsolnátok, hogy mit tegyek hogy újra beinduljon a fogyás? Az étrenden sajnos nem nagyon tudok változtatni.
A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
Oké, ezt is megfogadom. Holnaptól teljes mértékben elhagyom a kenyeret. + a sütit (igaz azt ritkán szoktam enni, de akkor is). :)
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
Szia. Ezt én is hallottam hogy ilyenkor amikor megáll a fogyás, növelni kell a kalóriabevitelt, és utána újra lecsökkenteni. Eddig azért nem "mertem" kipróbálni, mert attól tartok hogy visszajön valamennyi kg.
Figyu, én egy évig éltem k 4-500-on - anorexia. Már fél éve minimum 1300-1400 (több nem megy egyelőre), és kb. fél kilót ha híztam, pedig 3x annyit eszek.
Én úgy fogytam le, h mindent ettm, kevesebbet, és napi 2x3 órát táncoltam, de rohadt intenzíven. Így lettem 58>50 kb egy hónap alatt... Most 47 vok, és bármit megeszek, csak úra 53 legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!