Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Családi nap. Nagyon durván sok?

Családi nap. Nagyon durván sok?

Figyelt kérdés

Reggeli: egy joghurt. sima tea cukor nélkül ( 10kor)

ebéd: /itt voltak a bajok/

-fokhagyma krémleves ( 2nagy evőkanállal )

- hurka kolbász ( 2db ettem, mind a kettő kb. 15cm volt és 7cm átmérőj)

-főtt krumplival (egy nagyobb krumpli felét ettem meg)

-szilva befőtt ( 3db szilva)

(fél 3 körül)

uzsonna:

- narancslé

- süti ( babapiskóta rumba mártva majd vanillia pudinggal leöntve meg felvert tejszín a tetején)

(5körül)

vacsi:

-maradék fokhagyma leves ( max 1-2 evőkanál)

(7körül)

mellette ittam 2liter vizet, meg egy pohár pezsgőt. nagyon el lett rontva a diétám? ez kb. mennyi kalória lehetett? :/

2012. márc. 15. 21:21
 1/8 TrükkösBélabá válasza:
Hát szerintem ez attól is függ hogy férfi vagy vagy nő 50kg vagy 130kg, 150cm magas vagy 200cm.De szerintem nem vészes ha nem csinálsz belőle rendszert :) .A fogyókúra alatt amúgy is be kell iktatni kb 14 naponként egy lazább napot amikor rendesen eszel.Ezzel becsapod a szervezeted hogy ne lassuljon be az anyagcseréd.
2012. márc. 15. 21:32
 2/8 A kérdező kommentje:

amúgy lány 165cm 72kg. és kettő hete fogyózok már jól megy meg minden de sajna családi ebéd bele rontott.:/

de rendben holnap ott folytatom ahol "abba hagytam".

majd max holnap nem 30p futok hanem 50 :D

2012. márc. 15. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes. Sőt, a hozzáállás kifejezetten szimpatikus, mármint az, hogy nem húzod ki magad a családi ebéd alól, nem bántod meg a családot és nem vonsz meg magadtól mindent. Meg az is jó hozzáállás, hogy több sporttal igyekszel ellensúlyozni az ilyen "balesetet". További sok sikert!
2012. márc. 15. 21:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem olyan gáz. Talán a sütis része kicsit. Amikor a kérdést láttam, rosszabbra gondoltam. :)

Folytasd holnap ott, ahol abbahagytad, és ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ritkán egy ilyen belefér. Mégsem sült krumplit, és pl mekis kaját ettél. A sütiből nem tudom mennyit ettél, gondolom nem a felét. :)

2012. márc. 15. 21:55
 5/8 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm.:D hát ha valaki valamit akar azt el kell határozni és nem szarakodni vele.:D
2012. márc. 15. 21:56
 6/8 A kérdező kommentje:
nem, nem olyan sokat de tele lettem az biztos.:D
2012. márc. 15. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Hurka, kolbász, krumpli süti. Ajjaj! :-D Azért nem lett elrontva a diétád, családi napon illik enni és élvezni! Max. ha sportolsz én elmentem volna edzeni egy jót.

Vagyis ma így tettem, nálunk is volt minden finomság, húsleves, rántott csirke, krumplipüré, majonézes kukorica...nagyon rég ettünk ilyeneket, szóval kiélveztem minden percét, persze mindenből kis adagot vettem. :-) Aztán késő du. edzőterem. Viszont utána vettem egy csomag Zabfalatok kekszet, amit sose szoktam,de úgy vágytam rá. :-D Szóval ez már csak egy ilyen bűnözős nap, holnaptól pedig ismét a szokásos diétás menü. :-)

2012. márc. 16. 20:02
 8/8 A kérdező kommentje:
néha csalni is kell.:D
2012. márc. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!