Családi nap. Nagyon durván sok?
Reggeli: egy joghurt. sima tea cukor nélkül ( 10kor)
ebéd: /itt voltak a bajok/
-fokhagyma krémleves ( 2nagy evőkanállal )
- hurka kolbász ( 2db ettem, mind a kettő kb. 15cm volt és 7cm átmérőj)
-főtt krumplival (egy nagyobb krumpli felét ettem meg)
-szilva befőtt ( 3db szilva)
(fél 3 körül)
uzsonna:
- narancslé
- süti ( babapiskóta rumba mártva majd vanillia pudinggal leöntve meg felvert tejszín a tetején)
(5körül)
vacsi:
-maradék fokhagyma leves ( max 1-2 evőkanál)
(7körül)
mellette ittam 2liter vizet, meg egy pohár pezsgőt. nagyon el lett rontva a diétám? ez kb. mennyi kalória lehetett? :/
amúgy lány 165cm 72kg. és kettő hete fogyózok már jól megy meg minden de sajna családi ebéd bele rontott.:/
de rendben holnap ott folytatom ahol "abba hagytam".
majd max holnap nem 30p futok hanem 50 :D
Szerintem nem olyan gáz. Talán a sütis része kicsit. Amikor a kérdést láttam, rosszabbra gondoltam. :)
Folytasd holnap ott, ahol abbahagytad, és ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ritkán egy ilyen belefér. Mégsem sült krumplit, és pl mekis kaját ettél. A sütiből nem tudom mennyit ettél, gondolom nem a felét. :)
Hurka, kolbász, krumpli süti. Ajjaj! :-D Azért nem lett elrontva a diétád, családi napon illik enni és élvezni! Max. ha sportolsz én elmentem volna edzeni egy jót.
Vagyis ma így tettem, nálunk is volt minden finomság, húsleves, rántott csirke, krumplipüré, majonézes kukorica...nagyon rég ettünk ilyeneket, szóval kiélveztem minden percét, persze mindenből kis adagot vettem. :-) Aztán késő du. edzőterem. Viszont utána vettem egy csomag Zabfalatok kekszet, amit sose szoktam,de úgy vágytam rá. :-D Szóval ez már csak egy ilyen bűnözős nap, holnaptól pedig ismét a szokásos diétás menü. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!