Durván fogyózik a barátnőm, mit csináljak már vele?
Komolyan megőrülök a nők fogyózási mániájától!
A barátnőm egy gyönyörű, formás nő volt, most meg napi szinten 2-3órát edz, alig eszik, és a 175 centijéhez a régi 65-68kg helyett már csak 56-57 kg párosul..
Fotót is mellékelek róla..
Szerintetek is nagyon gebe?
Én imádom őt, de most már jobban emlékeztet egy alultáplált, göthös macskára..
Hiába kérem, hogy hagyja abba, még fogyasztószert is szed, mert még 1-2 kg-ot akar fogyni..
Tudom, hogy van némi testképzavara, már pszichológusnál is járt, de szerinte akkor is az a szép, akin egyetlen gramm felesleg nincs, és csupa csont és bőr..
A hülyeségei miatt egyre jobban eltávolodunk már egymástól, mert én nem kultiválom ezt az életszemléletet és sokat vitatkozunk is emiatt..
volna valami tanácsotok, hogy hogyan értethetném meg vele, hogy ez semmi jóhoz nem fog vezetni hosszabb távon?
A vérnyomása az egekben, nagyon ritkán menstruál(4-5 havonta), folyton beteg..
Igen, nagyon vékony, ez már egészségtelen.
A barátnődnek segítség kellene, mert átbillent egy olyan ponton ami már pszichés. Ez már túlmutat az egészségesen akarok kinézni szinten.
Sokkterápia: mondd meg neki, hogy te igazából gyereket szeretnél, és találtál egy olyan nőt, aki még képes szülni, ezért ha nem haragszik, inkább őt választanád.
Ha az nem elég ijesztő neki, hogy nem menstruál, akkor nem tudom mi jöhet még. Miért nincs önbizalma? Dícsérted eleget? Kinek akar tetszeni?
Egyébként ez egy betegség, tehát elvileg megértően kellene vele viselkedni, de orvoshoz vinni és kirángatni ebből.
"mert nem tartozik rád"
Akkor is ezt írnád, ha az lenne a gond, hogy drogozik a csaj?
Csak mert a két állapot egyébként sok szempontból hasonló - és mindenképpen betegség.
Már miért ne tartozna rá? Szerintem igenis nagyon jó dolog, hogy foglalkozik a barátnőjével, ahelyett, hogy elhagyná, ha már nem tetszik...
És a lánynak valószínűleg segítségre van szüksége, ez már eléggé anorexia-gyanús... :(
persze hogy ezt írnám. miért, mit csinálna a drogos nőjével, majd rákényszeríti az akaratát, mert azt hiszi ő erősebb és jobban látja a dolgokat, elrabolja és megkötözve tartja..? meg lehet csinálni..
én ha drogról lenne szó, megölném a dílerét, és ezzel bizonyos fokig el lenne intézve.
Köszi a kommenteket!
A múltkor beszéltünk az anorexiáról, de konkrétan nem tudom, hogy ő ilyen értelemben az e, mert az étkezései elég érdekesek.
Reggel képes megenni 2-3 fánkot(nem a kicsit) vagy 1-2 péksütit, egy bögre tejeskávét, de utána főtt kaját alig, délután 3 után meg semmit!
Emellett még válogatós is, mert pl zöldséget vagy gyümölcsöt, tejtermékeket alig eszik.
Húst hússal enne, akár magában is, mert a köret már "hizlal"..
Szerintem a drasztikus diétái miatt lett rossz a vérnyomása.
170/90 is volt alapból, de úgy kellett elrugdosni szinte a dokiig, mert oda sem akart elmenni, mert szerinte "csak" az edzések miatt ilyen emelkedett, ami azért hülyeség, mert nyugalmi állapotban is ilyen magas volt neki.
Most is olyan 130/90 körül van gyógyszerrel.
Próbálom neki elmagyarázni, hogy tönkre fogja vágni magát.
Az arcát az anonimitás miatt ugye nem mutatom, de a régi formás pofi helyett csontos, beesett, karikás szeme van.
27 éves, gyermek még nincs, de ő nem is akar, mert meg van arról győződve, hogy ocsmány kövér disznó lenne a terhesség alatt, és a gyerekekhez sincs türelme..
Tudom, az ő élete, de erősen közöm van nekem is hozzá.
Csak nem hagyhatom, hogy teljesen tönkremenjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!