Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Durván fogyózik a barátnőm,...

Durván fogyózik a barátnőm, mit csináljak már vele?

Figyelt kérdés

Komolyan megőrülök a nők fogyózási mániájától!

A barátnőm egy gyönyörű, formás nő volt, most meg napi szinten 2-3órát edz, alig eszik, és a 175 centijéhez a régi 65-68kg helyett már csak 56-57 kg párosul..

Fotót is mellékelek róla..

[link]

Szerintetek is nagyon gebe?

Én imádom őt, de most már jobban emlékeztet egy alultáplált, göthös macskára..

Hiába kérem, hogy hagyja abba, még fogyasztószert is szed, mert még 1-2 kg-ot akar fogyni..

Tudom, hogy van némi testképzavara, már pszichológusnál is járt, de szerinte akkor is az a szép, akin egyetlen gramm felesleg nincs, és csupa csont és bőr..

A hülyeségei miatt egyre jobban eltávolodunk már egymástól, mert én nem kultiválom ezt az életszemléletet és sokat vitatkozunk is emiatt..

volna valami tanácsotok, hogy hogyan értethetném meg vele, hogy ez semmi jóhoz nem fog vezetni hosszabb távon?

A vérnyomása az egekben, nagyon ritkán menstruál(4-5 havonta), folyton beteg..

2011. dec. 20. 10:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én azt próbálnám meg a helyedben, hogy kezdj el dicsérgetni olyan nőket (akár TV-ben vagy a környezetedben élőket), akik láthatólag kövérebbek nála. Nálam legalábbis ez bejön:)

A gyerekkel meg hagyd, ha nem akar, az nem olyan nagy tragédia, sokan vannak, akik nem akarnak és mégis boldogok, lehet egyszer meggondolja, de a leírtak alapján ezzel nem tudsz rá hatni.

2011. dec. 21. 21:14
 22/25 anonim ***** válasza:
48%

"gyermek még nincs, de ő nem is akar, mert meg van arról győződve, hogy ocsmány kövér disznó lenne a terhesség alatt"

nő vagyok, és én is rettegek az elhízástól, de aki ilyet mond, az szerintem bizonyos értelemben nem is nő... az ilyen ember önző, és csak magával törődik (ld. lesz.rja, hogy neked hogy lenne jó).

én ha férfi lennék tuti nem tolerálnám a hülyeségeit.

2011. dec. 22. 00:30
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez már beteges és ha pszichológus sem tudott segíteni akkor már csak a pofonterápia és a szembesítés maradt. pl.: egy gebe egy férfinak sem kell ne szexeljetek vagy ilyesmi (vagy csak ritkábban)
2011. dec. 23. 10:14
 24/25 A kérdező kommentje:
ennél ritkábban már már nem lehet szexelni..jó, ha 3-4 havonta(!)
2011. dec. 28. 12:10
 25/25 anonim ***** válasza:
Már bocs, de miért vagy benne ebben a kapcsolatban? A csajod nyilvánvalóan valaki másnak akar tetszeni és nem neked, szex nincs, gyereket nem akar hosszútávon se... Hova vezet ez?
2011. dec. 28. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!