Mennyit tudok lefogyni kb.2 hét alatt ha?
Ha az első héten 800 a másik héten pedig 600 kcal-t eszem.Úgy hogy most 163cm/60 kg vagyok.Nem arra vagyok kíváncsi hogy normális vagyok-e ,hogy ilyen kevés kalóriát eszem meg, hogy egészségtelen,visszahízom stb. ezeket tudom.Azt is hogy hogy kell normálisan fogyni,hiszen már fogytam úgy,csak sürget az idő.
A válaszokat előre is köszönöm.
Zsírból 20-30 dekát, izomból is kb 20-30dekát, de az izmokban tárolt glikogén (ami a sok vizet megköti 2hét alatt nagyrészt leürül ami lehet olyan 4-5kiló veszteség. Ja meg a bélsár is biztos jelent vagy -2kilót.
Szóval a testzsírszázalékod megnő és plöttyedt leszel ahhoz képest amilyen most vagy. ezt nem azért mondom hogy elijesszelek, csak elméleti válasz egy elméleti kérdésre.
A lényeg hogy lemehet akár 7-8 kiló is, bár eleve nem nagy a súlyod és a 800kalória lehet hogy neked még tétel, úgyhogy a kb 4-5 kiló valószinűbb. Azért az sem mindegy miből viszed be azt a kalóriát vagy mennyit mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!