Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nincs lehetőség...

Mit tegyek, ha nincs lehetőségem a diétákban felsorolt ételek elkészítéséhez?

Figyelt kérdés
Sajnos munkanélküli vagyok és nem tudok minden reggel gyümölcsöt és minden délután csak zöldséget enni. Ez egy hónapra kivetítve nem 1000 Ft és akkor még normális ebédet nem is főztem. Elég ha a napi 5x-i étkezést úgy oldom meg, hogy bármiből eszek egy picit? Vagy ez így egyáltalán nem segít? Mellette természetesen sportolok. Sajnos az idegességtől hízok és semmi nem segít! Mit tegyek?
2009. jún. 11. 10:08
 1/3 anonim válasza:
100%
Az úgy jó hogy eszel kicsit ebből-abból, mértékkel, de nem mindegy hogy miből. A zsíros, cukros ételeket mindenféleképpen kerüld, meg szerintem a fogyókúrák egyik alappillére hogy a zöldséget és gyümölcsöt valamilyen formában beiktassuk az étkezésünkbe. Ha elég kitartó vagy a Bécsi Orvostudományi Intézet diétaajánlatára keress rá,nem megterhelő anyagilag és jó is. Bár én nem próbáltam, de azt mondják könnyű leadni vele a kilókat csak meg is kell tudni tartani.
2009. jún. 11. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:
47%
Éhenhaláshoz elég...
2009. jún. 11. 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Elsőnek: Köszi!

Másodiknak: Tapasztalat?:D

2009. jún. 11. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!