Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha mozgásnál csak sétára van...

Ha mozgásnál csak sétára van lehetőségem, hogy kezdjek el fogyókúrázni?

Figyelt kérdés

elhízott vagyok, legalább 30 kg-ot szeretnék fogyni. régebben fogyókúráztam, csak mindig visszahíztam, és mostanában úgy voltam vele, hogy örülök hogy tudom tartani a súlyomat. depressziós vagyok, és sokszor az evésbe fojtom a bánatom, szóval a táplálkozási szokásaimon is változtatnom kellene.

arra is gondoltam, hogy jó lenne orvost felkeresni, de mindenképpen olyanhoz, aki nem bunkó, nem néz le, stb, úgyhogy nem tudom kihez fordulhatnék, csak sztem orvosi kontrollal lehet hogy sikeresebben menne a fogyókúra.

tudom, hogy heti 1-2 kg fogyás az egészséges, és nekem is ez lenne a cél.

Ritkán mozdulok ki itthonról,mivel nem vagyok egy társasági ember, ezért ne írjátok kérlek, hogy menjek fitness terembe, meg ilyen helyekre, mert erre sajnos képtelen vagyok.

Fontos lenne, hogy lefogyjak, mert úgy gondolom, hogy úgy könnyebben találnék munkát is, és az önbizalmam is nőne.

2011. jan. 28. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz menni társaságba, vagyis maradni akarsz a saját módszerednél,akkor azzal azt mondod,hogy:

a probléma megoldásához jó az a módszer is,amit akkor alkalmaztam,amikor kialakult a probléma!

Fordítva van!!!!!!!!!!!!!Egy probléma megoldásához mindig más módszert kell alkalmazni,mint amit akkor alkalmaztál,amikor a probléma kialakult!!!!!!!!

2011. jan. 28. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:

én megértelek, hogy nem tudsz egyből vidáman fitnesszterembe menni. kezdetnek csökkentsd a szénhidrátot, igyál sok folyadékot, és esténként sétálj egy nagyot. ajánlom a norbi duci tréninget, otthon végezheto light mozgás, nagy felesleggel is végezheto. minél több kiló megy le, annál lelkesebb leszel. a kitartásod a legfontosabb. ha lemegy a fele, a depressziodon biztosan segit majd, és akkor elképzelheto lesz, hogy elmész kondiba. én is hasonlo cipoben jártam mint te, már lement 13, és egyre nagyobb kedvem lenne elmenni edzoterembe. viszont szvsz fontos lenne, hogy lekosd magad valamivel, hogy ne egy nap alatt várd a csodát. most ugy vettem ki a szavaidbol, hogy egész nap otthon vagy, és nem dolgozol. hány éves vagy? vannak barátaid? járjatok el moziba, kávézoba, dumálni, szoval ne a fogyokura korul forogjon az életed. begubozni nem szabad, senki lelkének nem tesz jot a magány érzése. tuzz ki kis célokat, 5 kilonként szabadulj meg a feleslegtol.

nagyon sok sikert kivánok, és remélem hogy kitarto leszel!

2011. jan. 28. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:

*tudom, hogy heti 1-2 kg fogyás az egészséges, és nekem is ez lenne a cél.

Rosszul tudod. Heti fél-1 kg az, amit normális, egészséges és megtartható (nem jön vissza). Háziorvostól kérj kivizsgálást, lehet, hogy szervi oka is van az elhízásodnak. Dietetikus pedig segít összeállítani SZEMÉLYRE SZABOTTAN az étrendet.

2011. jan. 28. 12:43
 4/5 anonim válasza:

Nincs lehetőséged mozgásra, csak sétára??? ez nagyon nagy butaság, gondolom az anyagiakra is érted, de nem kell ahhoz fitness órákra járni és kondiba menni, hogy mozogni tudj. Van ezer féle fitness dvd amire otthon tornázhatsz, ha nem akarod megvenni, biztos van olyan az ismerőseid közül akik rendelkeznek ilyennel. A másik dolog pedig, hogy az internetről mindent be lehet szerezni:)

A táplálkozásról pedig annyit, hogy nyilván elsőre nem fog sikerülni gyökeresen megváltoztatni az étrended, de mondjuk kezdhetnéd azzal hogy arra figyelsz mikor mit eszel. Legyen annyi a változás mondjuk az első 1-2 héten, hogy este 6 után ne egyél (joghurtot, gyümölcsöt se, SEMMIT), ebben az időszakban automatikusan raktározásra hangolódik a szervezeted. Próbálj egészségesebb ételekre váltani, reggelire ne fehér kenyeret, hanem tönkölybúzából készültet egyél, ez még lúgosít is, így segíti a fogyást is:)

2011. jan. 28. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
előző: hagyd már ezt az este 6 után semmit, mert falbarohanok, jézusuristen.
2011. jan. 28. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!