Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Előállítottam e heti étrendeme...

Előállítottam e heti étrendemet, szerintetek milyen?

Figyelt kérdés

160 cm, az alacsony kategóriából.. Jelenleg 58 kg, szóval van rajtam zsír. Nem szeretnék úgy kinézni mint egy anorexiás modell, csak leadni magamról 5 kg-t. A mozgással nincs problémám, sokat sportolok( heti 2-3 óra lovaglás, heti 2 óra röplabda és ha időmből kitelik eljutok aerobic edzésekre is). Sosem ettem sokat, csak keveset de sok zsírosat rosszul. Szóval elhatároztam, hogy diétába kezdek a súlyom miatt. Nem érzem magam jól így. Szerintetek milyen pl. ez a napi étrend?

reggeli- 1 alma

ebéd- csirkemell, rizzsel és zöldséggel

Uzsi- joghurt

vacsora – egy sonkás kifli, paradicsom, sajt

zöldteát és ásványvizet iszom.

2012. márc. 13. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát az hogy délelőtt csak egy almát eszel semmiképp nem jó.

a vacsorád meg egyáltalán nem diétás.

Szerintem az alma jó tízórainak de reggelre nem ártana egy teljesértékű étkezés amiben szénhidrát és zabpehely is van.

mondjuk TK kenyér körözöttel (soványtúróból)

vagy paprikával paradicsommal felvágottal meg tojással, vagy zabpehely fehérjeturmixxal.

a vacsid is lehetne valami teljes kiőrlésű és megcserélhetnéd az uzsonnával esetleg. a sajt legyen light, vagy legyen inkább tojást/túró.

de ehetsz uzsonnára vagy vacsorára tonhalkonzevert is zöldséggel.

116g fehérjét ugyanennyi szénhidrátot és 30gramm zsírt kéne bevinned egy nap -+-5%.

A kicsi felesleget nagyon nehéz zsírból leadni, különösen ügyelni kel rá hogy ne vizet vagy izmot veszíts hanem csak zsírt.

2012. márc. 13. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:

"amiben szénhidrát és zabpehely is van. "

*úgyértem szénhidrát és fehérje is :D

2012. márc. 13. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!