Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csak centikben mérhető...

Miért csak centikben mérhető a fogyás? Kilókban miért nem?

Figyelt kérdés

Kalóriát számolok, kb. 2 hónap alatt ment le eddig 4 kg. (Heti fél kg fogyással számolva). A nadrágok már lötyögnek rajtam, látványosan "vékonyodtam", de 80 kg vagyok :(( (84 -ről indultam). Kinézetre a fogyásom több, mint 4 kg. Jó lenne már a mérlegen is eredményt látni :)

Szóval mi lehet ennek az oka?

2012. márc. 11. 11:04
 1/6 anonim ***** válasza:

És a centik nem fontosabbak? :)

Az emberek azt látják, ha rád néznek, nem a kilókat!

2012. márc. 11. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok zseni de lehet, hogy izom ment fel rád ez csak egy tipp

amugy én teszek rá hány kg vagyok egyáltalán nem érdekel csak az, hogy fogyjak

2012. márc. 11. 11:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Az emberek az alakformálódást látják, vagy te akivel találkozol lemérlegeltek mint a boxmeccsek előtt szokás, és az alapján ítélitek meg, hogy néz ki a másik?
2012. márc. 11. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne keseredj el, én is két hónapja váltottam életmódot, az első 5 hétben lement négy kiló. Azóta nem mozdul a mérleg, viszont a centiken látni az eredményt. Szóval én nem aggódom, kit érdekel hány kiló vagyok, ha amúgy közben egyre csinosabb vagyok?

Egyébként szerintem kilóban is meg fog indulni a változás.

2012. márc. 11. 12:49
 5/6 A kérdező kommentje:

Most attól függetlenül tettem fel a kérdést, hogy mások mit látnak vagy mit nem...

Szimplán az érdekel, hogy a kilókon miért nem látszik?

Sportot sem viszem túlzásba 2 gyerek mellett, napi 10 km bicikli, vagy 3-4 km séta jut, ennyi fér csak bele időben, de ez sem mindig.

2012. márc. 11. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Mármint lehet , hogy nem voltam elég egyértelmű.. Hogy is fogalmazzak.. Szóval a "fiziológiai" vagy biológiai oka érdekel a dolognak. Jajj, tudom , hogy ezt sem így kellett volna írnom. De értitek, hogy mire gondolok, ugye?

Köszi az eddigi válaszokat!

2012. márc. 11. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!