Mit egyek edzés után?
Figyelt kérdés
Intervallum edzést szoktam csinálni ,de nem tudom ,hogy utána pontosan mit is kell enni. Úgy tudom hogy fehérjét ,de mellé lehet enni szénhidrátot vagy gyümölcsöt? És jó a túró, joghurt ,tej vagy inkább egyek húst? Hány gramm fehérjére van szüksége ilyenkor a szervezetnek? És mit egyek akkor ha inkább a fogyás a cél?2012. márc. 11. 06:27
1/3 anonim válasza:
Ha fogyni szetetnél akkor edzés után 2 órával lehet csak enni.ha izmot építeni szeretnél akkor fehérjét egyél pl.:2 db főtt tojás ,hal ,hús
3/3 anonim válasza:
Fehérjét súlyzós edzés után kell, 30 percen belül. Intervallumnál nem fog beépülni, felesleges. Egy órával edzés után egyél ami jön, csak legyen benne jó minőségű, lassú felszívódású szénhidrát is. Kornspitz, zab, tk dolgok, barnarizs stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!