BlackCat4 kérdése:
Koleszos kaja és torna?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, 160cm magas és 48kg. Csak laposabb hasat szeretnék, ezért minden nap tornázok. Van esély, h meglátszódjon így diéta nélkül? Kenyeret egyáltalán nem eszem, meg zsíros, majonézes kajákat. Amennyi gyümölcsöt csak tudok eszek, meg napi 2dl vizet iszok. Ha így lehetséges izmosodni, akkor mennyi idő múlva kezd el majd látszani?2012. márc. 8. 20:51
2/3 anonim válasza:
Szerintem felesleges fogynod, nézd egy kis poci még nem nagy tragédia hidd el nekem, ha inkább erősíteni szeretnél akkor igyekezz lehetőleg egészségesen étkezni, koleszban nagyon nehéz tudom mert az ottani kaja az olyan hogy had ne mondjam. Szerintem maradj a tornánál mindenképp, esetleg ha úgy adódik menj el kocogni.
3/3 A kérdező kommentje:
xD neeeem! liter... :D
Nem akarok fogyni, csak h látszani fog e az izmosodás?
Köszönöm :)
2012. márc. 8. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!